1 spoplatnené lehátko pre celú rodinu

greentrees
23. máj 2024

Ahojte, rozmyslame ísť na dovcu do okolia Benátok do Talianska. Plaz zadarmo je až cca 3km od úbytka. Kúsok od ubytovania sú spoplatnené pláže. Moja otázka znie: je možnosť si zaplatiť na spoplatnenej pláži len 1 lehátko vrátane slnečníka pre 2 dospelých a 2 deti? (6r a 3r), ak áno videli ste už niekoho takto aj s rozloženou dekou? Alebo nejak riesia a treba si zaplatiť viac lehátok bez deky? Ja som mala predstavu, že kúpime deťom plážový stan, zoberieme deku a ideme. Ďakujem za odpoveď. Pekný deň☺️

zuz0110
23. máj 2024

Poziciava sa cely plazovy servis so slnecnikom.

mamina7070
23. máj 2024

tam nemas priestor aby si plazovy stan rozkladala
objednaa si dve lehatka a jeden slnecnik to je spolu a deti na uteraku primvas

marcella1979
23. máj 2024

ahoj. aj na spoplatnenej plazi platis len za lehatka/slnecnik, ktory sa obsadi.ti, ktori nezaplatia bezne maju len deky/uteráky/vlastny slnecnik. keby to bola sukromna pláž, tam by bol spoplatneny vstup alebo len pre hotelovych hosti...

zalka
23. máj 2024

@marcella1979 no neviem ale pomedzi lehátka neležia na dekách ...nikde som to nevidela...medzi lehátkami/setmi sú uličky na prechádzanie a nie aby sa tam rozložili ľudia na dekách.

kiki68
23. máj 2024

Nas hotel to mal v cene, Ale platis za cely ten set 2 lehatka a slnecnik

jasminet
23. máj 2024

1 plažový servis = 1 slnecník, 1 lehatko, 1 stolicka. a bud dokupis este jednu stolicku(lehatko), alebo deti budu na deke medzi vami lezat. bezne to tak ludia robia. ale teda tak, aby nezavadzali pri prechode pomedzi slnecniky.

heni79
23. máj 2024

@greentrees V tejto lokalite (Lido di Jesolo konkrétne) sme boli, no dávno. Vtedy to bolo tak, že pláž pred hotelom bola "hotelová" - lehátka a slnečníky. My sme ich mali v cene ubytovania. No pred pásom lehátok bol ešte "voľný" piesok - v podstate tranzitná časť pláže pre peších. Tam si ľudia rozkladali deky. Bolo to veľmi nepríjemné pre obe strany. Pre nás, platiacich, štrikovať pomedzi deky k vode. Pre nich - každý tadiaľ chodil. A ako bonus ich chodil pravidelne vyhadzovať hotelový personál, nakoľko boli na spoplatnenej pláži. Skús si zistiť podrobnosti na tej konkrétnej pláži. A ak majú možnosť prenajať, tak určite set. Dve lehátka+slnečník. Ste predsa štyria!

betulinka1
23. máj 2024

@greentrees uvidis ako to bude na mieste. My sme odkukali od miestnych, ze kde si daju uteraky dame si aj my aj ked je tam nakreslené tabula zakaz 😉. Policia chodi okolo a este sme ani raz neplatili pokutu aj ked su tam tabule.tam sa to neriesi, su tam slnečníky, take detske stany a darmo je tam tabula. Spravidla je pred lehatkami vzdy pri mori miesto, lebo je príliv a odliv, takze lehatka davaju dalej. Inak vsetky plaze su verejne, ak nepatria k hotelu. Tie su spravidla vyznačené páskou alebo maju svojho strážnika. Netrap sa a uvidis na mieste ako to bude.

januska12323
23. máj 2024

Platíš za 1 sadu= slnečník, lehátko a stolička, je na vás ako sa tam uložíte.

maminkadeticiek
23. máj 2024

Ja neviem,nie je to trapne ist na dovolenku a musiet kalkulovat s jednym lehatkom navyse,bez lekatka...?

greentrees
autor
23. máj 2024

@maminkadeticiek Jasne,je to trápne. Ale neriešim, potrebujem zistiť info, aby sme vedeli čo teda ďalej.

greentrees
autor
23. máj 2024

@betulinka1 ďakujem pekne za názor☺️. Máme na výber 2 úbytka teda ešte dúfam ☺️ a potrebujeme sa nejak rozhodnúť a pokiaľ sa človek nespýtal, nevie. Ďakujem

greentrees
autor
23. máj 2024

@januska12323 ďakujem za názor ☺️

greentrees
autor
23. máj 2024

@zuz0110 vďaka ☺️

greentrees
autor
23. máj 2024

@mamina7070 jasne chápem,že nie je priestor na rozloženie stanu. Vďaka za názor ☺️

greentrees
autor
23. máj 2024

@marcella1979 ďakujem za odpoveď ☺️

mamina7070
23. máj 2024

@greentrees my sme casto chodilins detmi na sever talianska za mna sa to oplati zaplatit si to fotky sa daju najst na nete ako to vyzera

greentrees
autor
23. máj 2024

@zalka jasne keď je taký systém, prečo nie☺️. Ďakujem pekne za názor ☺️

greentrees
autor
23. máj 2024

@kiki68 jasne chápem, my chceme ísť do apartmánu. Ďakujem za názor ☺️

greentrees
autor
23. máj 2024

@jasminet toto som potrebovala zistiť, ďakujem za názor ☺️

sense
23. máj 2024

Neviem ako je tam. Kde sa chystáte, ale na spoplatnenej plazí medzi slnečníkmi nemáš moc miesta ešte na deku a už vôbec nie stan.... Plus teda zatiaľ všade kde sme boli my tak tých ľudí posielali preč.... Pretože ty co si pláž prevádzkoval tam zvyčajne aj robili poriadok. Plus mali svoje kabínky, sprchy WC... Pri verejných plážach bol cítil rozdiel aj v čistote aj v ponuke sanitárnych zariadeni

greentrees
autor
23. máj 2024

@heni79 zase traposit nechcem, ani zavádzať a pod, to nie,zase odtiaľ potial. Len tým,že chceme byť ubytovaní v apartmáne tak nespadame ani pod hotel. Tak som chcela vedieť čo s tým, ako funguje. Vďaka za názor ☺️

greentrees
autor
23. máj 2024

@mamina7070 áno ešte kukneme, vyzerá,že asi aj plážový poriadok. Ďakujem za názor ☺️

greentrees
autor
23. máj 2024

@sense ďakujem za takúto odpoveď, pomohla mi, vďaka☺️.

greentrees
autor
23. máj 2024

Ďakujem veľmi pekne za všetky komenty, čo som potrebovala som zistila, srdečná vďaka. Ďakujem Vám všetkým 😘

sense
23. máj 2024

@greentrees a napr my sme mali od hotela v rámci služieb 3 lehátka a slnečník na spoplatnené plazí.... A dcéra aj ta non stop medzi lahatkami v piesku a tretie lehátko zložené. Takže najlepšie info dostanete od prevádzkovateľa, veľa z nich má aj internetové stránky kvôli rezervácii

marcella1979
23. máj 2024

@zalka videla som to na cypre, korfu, santorini, sicilii a inych. nie vsak pomedzi platene lehatka/ slnecniky.bud pred nimi, ak bol priestor alebo vedla zony spoplatnenych. na sicilii sme boli na sukromnej plazi patriacej hotelu a ta cast bola dokonca ohradena plotom, aby nas neotravovali plaz. predajcovia fake hodiniek a podobne. normalne tam stal chlapik a pustil len ludi s naramkom z ich hotela...

zalka
23. máj 2024

@marcella1979 no ono nejaká časť pláže zo zákona musí byť free, v BG je to cca 30% pláži, tam kludne vlastné slnečníky stany lehátka deky čo kto si priniesol, ale ked som prechádzala po pláži okolo tých platených miest, tam naozaj nie je miesto medzi setmi ( set = slnečník, 2 lehátka) na tú deku a tiež aby sa tam zložil niekto další. Bolo by to čudné nie?

jasminet
23. máj 2024

@greentrees inak, v taliansku je vo velkej vacsine v cene apartmanu aj plazovy servis... over si to.

greentrees
autor
26. máj 2024

@jasminet áno ďakujem🥰. Ideme zajednať ubytko vrátane plážového servisu, ďakujem