Ideme na zájazd odchádzame v noci z BA do Pag-u, Chorvátsko, máme tam byť od rána do večera, ale akurát na ten jeden deň hlásia skoro na celý deň búrky :( ideme prvýkrát k moru, čo sa tam dá robiť v zlom počasí? Ďakujem za rady
@petruldo nepísala som, že zajtra, v pondelok tam budeme na ten deň mi ukazuje búrky, rozmýšľam že to zrušim ale rátam a tým že mi 90% peňazí nevrátia tak neviem, asi budeme sedieť niekde v reštike do večera 😭
Prispevok ako si ho napísala vyznel tak, že cestuješ dnes. Tak čo mám skúsenosti z pagu to počasie je aj pri predpovediach variabilné, koľkokrát situácia voči predpovedí bola iná.
Ak by som mala ísť prvýkrát na jeden jediný deň k moru (mimochodom, veľmi zlé rozhodnutie podľa mňa, ale na to si sa nepýtala), tak by som sa kúpala v tom mori, aj keby z neba kusy ľadu padali! 😀
@h2 😂😂
Na jeden den na Pag? Tak to drzim palce...
Burka nebude cely den, kym nepride burka okupes sa, ked pride burka niekde sa schovate a date si dobru pecenu rybu a kavu
Prvý krat pri mori? Tiež by som sa kúpala, aj keby lialo, akurát by som počkala, kým prejde búrka. Poprechádzala sa po okoli, dala ochutnávku miestneho vina, nakúpila syr, olivy, dala nejaký dobrý obed/večeru a deň za mnou. Určite by som výlet nerušila
@solange7 v noci cestujeme ráno sme tam 😨
@viestta dúfam :( ide so mnou dcéra 5r. veľmi túžila vidieť more tak som to zariadila zatiaľ iba takto
My chodíme na pag na dovolenky a nikdy sa nestalo ze pršalo celý deň max ráno alebo v noci a prešla búrka a slnko a pobede ani náznak žeby pršalo budete múdrejšia v nedeľu do nedele sa to môže otočiť aj celé počasie
voda bude teplá a určite nebude pršať celý deň ani burka nebude celý deň takže priestor na kúpanie bude
@alenka58 ukazuje mi to na celý deň od rána do večera búrky a dážď a 23° :(
Tak zostaň doma. Beztak je to keketina, drbať sa na Pag na 1 deň.
Ahoj autorka, tak ako bolo, kúpali ste sa?
@h2 Ahoj, áno kúpali sme sa 🙂 do obeda sme sa kúpali potom trošku pršalo tak sme sa najedli, poprechadzali sme sa v meste a potom poobede sme sa zas kúpali. Cesta prešla rýchlo obe sme spali tam aj späť 😁
@sisaka bolo tam plno ľudí čo sa kúpali aj keď pršalo 😁 voda bola teplá
S akou cestovkou si tam prosím bola?
Tak super, teším sa, že to napokon nebolo také zlé.
@mamcaj DAKA
Tiež som tento zájazd zvažovala a tiež s Dakou. Bola si spokojná? Neoľutovala si tie dve noci v buse?
@mamcaj neoľutovala som, autobus odchádzal o 10 tej malá hneď zaspala do rána a naspäť tiež celú cestu, ja som bola párkrát hore ale dalo sa to vydržať. Bola tam jedna pani s dvoma malými dievčatkami 3-4 ročné a aj oni pekne spinkali nebolo žiadne problémy s nikým.
@ss1908 ochadzali sme v nedeľu v noci, pondelok ráno sme tam boli až do večera a v utorok ráno sme došli domov
Zajtra na pagu má byť slnečno, dažď iba 20 %, dedina blízko novalie. A robiť sa tam nedá nič, teda, môžete ísť do obchodu