ahojte, chceme ísť s partnerom na pobyt cez Zlavomat. Ideme cez tento portál prvýkrát, inak vždy chodíme priamo cez majiteľov, alebo recepciu na hoteli. Tentokrát však má zlavomat oveľa nižšiu zľavu ako by nám poskytli v hoteli. Chceme si uplatnit rekreačne poukazy, avsak neviem ako postupovať, pretože by sme potrebovali aby sme cenu pobytu v podstate mali rozdelenú na polovicu na moje meno za seba zvlášť, aby som si mohla dať preplatiť v praci a na partnerove meno zvlášť aby si zase aj on mohol dať preplatiť v praci. Nestretli ste sa s tým niekto ?
@marci987 750€
Neviem ci sa to da rozdelit,ale ja by som vyuzila jeden rekreacny, takze by vam y firmy dali 275e . A este toho roku by som isla na jeden pobyt a potom by vyuzil partner svoj rekreacny.
Treba si vypýtať faktúru v hoteli za pobyt kde budú údaje o pobyte na meno toho kto si ten poukaz uplatní, túto faktúru pripojíte k potvrdeniu zo zlavomatu ktorý vám pošle keď ste zaklikli že si chcete uplatniť rekreačný poukaz 😊
@marci987 práve preto že už neplánujeme ísť na další sme to chceli spraviť takto napolovicu
@kris_tin257 áno lenže zo zlavomatu bude napríklad zaplatené 750€ z čoho mi v praci preplatia 270€.. avsak keby to mame napoli preplatia aj mne a aj partnerovi, neviem či chápete čo myslím 🫣.. preto by som potrebovala v hoteli dve faktúry jednu na moje meno a druhu na partnerove
Žiaľ to asi nepôjde, keby ste mali aj napoly pobyt vám zaplatia v práci Max 55% z pobyt do výšky 275€, neviem či by vám to vyšlo. A druhá vec keď rezervujete 1 izbu nedá sa to rozdeliť na dve faktúry. Ako môžte skúsiť zavolať do zlavomatu a opýtať sa no pochybujem že vám to budú vedieť nejak urobiť, na fakture musí byť ubytovanie + strava čiže sa to nedá ani tak že jednému vystavia faktúru na ubytovanie a druhému na polpenziu napríklad
Jediné čo mi napadlo ak idete na dlhšie tak kúpiť dva pobyty napríklad 17-20.8 kúpite pobyt na jedného a 20-23.8 na druhého to budú dve samostatné faktúry a zavoláte si do hotela aby ste mali rovnakú izbu napríklad
@kris_tin257 Je podmienka rekreacneho poukazu STRAVA? Ak by niekto isiel na pobyt bez stravy, tak mu to neppreplatia v praci?
@marci987 podmienkou myslím že sú iba minimálne 2 noci v zariadení, strava v podmienkach myslím že nie je ale radšej si to overte... My to každý rok využívame ale stravu máme vždy tak som to nejak neriešila
@marci987 strava nie je podmienka. Podmienka sú 2 noci. Firma musí mať aspoň 50 zamestnancov. Musíš mať odrobene 2 roky vo firme. Pobyt musí byt ma Slovensku. A platiť ho musíš zo svojho uctu alebo v hotovosti
Každý nech si kúpi pobyt sám...na rovnaký termín a má každý svoju faktúru
Nepojde to rozdelit.
keď kupujete pobyt cez zľavomat v hoteli dostanete faktúru už len za veci, ktoré ste mali navyše na hoteli. Hotel Vám faktúru nedá lebo ste priamo hotelu neplatili.
Pokiaľ kupujete len jeden poukaz tak bude len jedna faktúra na meno koho uvediete.
ak chcete dve faktúry t.j. dostať peniaze od oboch zamestnávateľov treba pobyt rozdeliť na viac poukazov - teda 2 noci a 2 noci alebo podľa počtu a zavolať do hotela nech Vám spoja rezervácie aby ste nemuseli meniť izby. Týmto spôsobom môžete využiť rekreačný poukaz obaja
Ahoj, prosim ta aka je vyska pobytu, ktory ste si vybrali?