Welness s pivnym kúpeľom

9. dec 2024

Ahojte dievčatá, prosím Vás o radu. Pre manžela a jeho dvoch kamarátov chcem zakúpiť welness s pivnymi kúpeľom na jednu noc niekde na strednom Slovensku. Pozerala som zlavomat, zväčša sú pre dve osoby a na viac dní a teda, sumy sú od 200 eur vyššie. Avšak, ja chcem len jednu noc ubytovania a pivny kúpeľ, welness môže a nemusí byť, keďže sú traja, nikde som nenašla nič lacnejšie. Manžel už dar kúpený ma, toto som chcela len pomimo až si idú trocha oddýchnuť, no dvom chlapom ďalším to platím ja, čiže, rada by som čosi lacnejšie. Náhodou nemáte nejaký tip? Ďakujem krásne!

gas1201
9. dec 2024

bol som v Ružomberku v Koliba u dobreho pastiera - pivo chutné, jedlo taktiež, je to v takej doline trošku na samotke (mne to vyhovovalo) ale majú tam len 2 vane kde sa ale do jednej zmestia možno dvaja (podľa vzrastu).
Bol som aj v Poprade v Minipivovar Tatras - pivo taktiež dobré, je to priamo v centre mesta čiže ak by chceli ísť ešte aj niekam do mesta tak nie je problém. Tam mali myslím že až 4 vane.
Čo sa týka cien, musíš si pozrieť, my sme brali stále len jednu vaňu pre mňa a priateľku spoločne, čiže neviem ako by to bolo ak by si zobrala 3 vane.

anos18
9. dec 2024

Ahoj, ha som bola v penzióne Flam v Turčianskych Tepliciach, majú tam aj pivné kúpele, boli sme spokojní. Len si musíš zistiť termín, lebo mávali to obsadené.

katica06
9. dec 2024

Knotrovci boli na niečom podobnom vo Výdľaši,. Masarykov dvor majú izby aj pre troch či štyroch