Ahojte mamičky,
Som prvorodička
Rada by som prijala pár dobrých rád ohľadom ubytovania v hoteli malým dieťaťom.
S manželom ideme prvý krát na hotel spolu ako rodina.
Syn nemá žiadnu alergiu. Mliečko ešte pije po kúpaní a pýta ešte nadránom. Cesta na hotel bude trvať zhruba 2 hodiny
Hotel je spojené s wellnessom vonkajšími bazénmi detskými.
Našla som balíček že All inclusive jedlo všetko formou švédskych stolov.
Trošku sa obávam čo zabaliť a koľko zatiaľ ideme len na jednu noc.
Za všetky rady ďakujem pekne
Na jednu noc je skoda sa trepat niekam, to balenie a presun by mi za to nestali, ale ok, na to sa nepytas. A zbalit vsetko od plienok plus plienky na kupanie az po ohrievacku na flase.
Tak to si velmi neuzijete, poobede pridete, najskor o 14-tej a rano odchod
Zabalis mu kojenecku vodu, susene mlieko, ohrievacku ak nie je dojceny. Na dalsi den nejaku presnidavku co zvykne jedavat a na ranajky mu na svedskych stoloch nieco najdete. My sme s mladsim cestovali do Ciech nocnym vlakom a zvladol to uplne bez problemov.
uprimne na jednu noc by som nikam nesla, ak to nie je 15 min. od domu - ubytuju vas o 15:00, nas maly chodi spat 20:00, to uz si ten prvy dej vela neuzijeme a rano mas check out 10-11:00, cize uz ani do tych bazenov velmi nepojdes
kazdopadne neviem presne na co sa pytas - postielku ti vacsinou automaticky nachystaju, jedlo pri all inclusive nemusis riesit, ak nema nieco specialne, co doma je napr. kasu, jogurt...na izbe budes mat zrejme kanvicu, tak si vodu na UM zohrejes, to si so sebou prinesiete, ak budete mat sprchovy kut osprchujes, ak vanu okupes
a zbal mu veci, co bezne aj doma pouzivas, plienky, vlhcene, kozmetiku, oblecenie, par hraciek, na kupanie bud plienky do vody alebo neoprenove plavky
a inak neviem, ci mas nejaku konkretnu otazku
Ďakujem pekne každému za rady, bohužiaľ robíme s manželom dennú nočnú smenu tak len na jednu noc stíhame ale ešte tento rok sa chystáme na viacej dní. Pekný večer vám
@edajna6 1,5 ročné dieťa je už podľa mňa dostatočne "staré" na to, aby sa z jednej noci, výletu, nerobila nejaká dráma. Veď jesť môže už všetko, zo švédskych stolov si určite vyberiete, bazén si tiež užije, dve hodiny v aute nie sú až tak veľa.. zábal mu plienky, oblečenie, fľašku, ak teda ešte pije mlieko a užite si to 🙂
My sme s našimi už v takomto veku veselo behali kade tade, nič extra nepotrebovali, a to sme dávali týždňové stanovačky 🙂
no a aké máš otázky? k mliecku? ku spánku? k ceste? k počasiu a obleceniu? k programu? inak na 1 deň netreba robiť drámu, užite si.