Wellness bez plaviek

samuel222
14. okt 2024

Minulý týždeň sme manželkou navštívili hotelový welness kde boli sauny aj vírivka. Do sauny v plachte, potom sprcha ci ochladzovanie v bazéniku naostro.
Potom spoločná vírivka a také príjemné pocity niečo medzi slobodou a vzrušením. Konečne sa moja drahá prestala hanbiť, ukázali sme naše nahé tela aj si obzreli iných. Vo virivke sme boli sami ale nebol by nám prekážal iný pár, ale my sme tiež nikomu nevliezli keď tam bol.
Ako sa na takýchto miestach cítite a správate vy? Prip. je tam nejaká etiketa ?

martinmmartin
14. okt 2024

kukat sa na niekoho cudzi chlpaty zadok a citit nieco medzi slobodou a vzrusenim sa mi dufam v zivote nestane - je to pre mna verzia najhorsieho pekla

nafka0483
14. okt 2024

@samuel222 Obzreli inych?
Ano existuje etiketa - ziadne sexualne spravanie, ziadne obzeranie si inych... 🤦‍♀️

pribinak
14. okt 2024

Dnes druha téma na tému verejný welness ….tie iste veci …..tak trochen podozrivé

maickamf
14. okt 2024

@samuel222 nedavno sme boli s mamou a sestrou na wellnes pobyte na Orave. Tiez sauny, virivka a pod.
Bolo tam pritmie, tlmene svetla, do sauny v plachte a kto chcel, mohol ist nahy do virivky.
Nic zle na tom nevidim, nikto nikoho neocumoval, normalna vec.
Kto sa hanbi alebo ma s tym nejaky moralny problem, nech sa takymto miestam vyhne.
Ale zazila som aj wellnesy, kde sa normalne len v plavkach chodilo🤷‍♀️

samuel222
autor
14. okt 2024

Možno som to zle napísal, žiadne sexuálne správanie sa nekonalo, iba sme si povedali ze ta baba ma pekne prsia alebo ze chalan je vyšportovaný a my by sme na sebe mali viac makať.....len je to iné ako keď sú ľudia oblečený a tu ako ich pan Boh stvoril...

zafir01
14. okt 2024

@pribinak pán Samko je aj v skupine i silikónových prsiach. 🤭 Myslím ,že má dosť presexualizovanu optiku , a nahota = niečo sexuálne.
Nevie vnímať telo bez toho ,aby v tom nebol sex.ton .a toto bolo niečo preňho nové ,tak nevie ,tak sa pýta 🤔.

@samuel222 etiketa je taká , že nahota vo wellness je prirodzená ( sama tak s mužom chodím 37 a 42r , už dlhé roky ) , a základ je neocumovat druhých a brat ich telá ako niečo vzrušujúce a sexuálne. Keď som bola mladá , po prvom dieťati ,hoci som športovala a nemala sa za čo hanbiť ,tiež som nevedela kam pozerať ,a cítila som sa rozpačito . Po štvrtom pôrode a pár rokoch chodenia po welnesoch , mi nevadilo ísť takto dní tesne hneď po šestonedelí 😆 .
Skrátka ...neocumuju sa druhí

mleo
14. okt 2024

@martinmmartin tak to si potom riadne malý diablik. :D

pribinak
14. okt 2024

@zafir01 rozumiem tomu správne, že presexualizovana optika = cumiace nadržané prasa?

zafir01
14. okt 2024

@pribinak chcela som to napísať tak decentnejšie 😂

barborachors
14. okt 2024

Asi by ma porazilo, keby nejaky slizniak so svojou necudnou ženou ocumovali a hodnotili moje prsia ci ine. Aby nejaky unudený manželský par si ma dával do huby, len za to, ze nemaju nic ine na praci, tak to nie, neprosím. Nastastie ma nikto nenúti chodit na take divne miesta, kde sa chodia ludia navzájom ocumovat a hodnotiť. A nie, nahota nie je prirodzená keby bola tak aj do roboty a obchodu chodíš holý. Je to intímna vec.

pribinak
14. okt 2024

@zafir01 však si aj napísala, ale aj tak som si to potrebovala overiť 🤣 bolo to až príliš decentne
🤣🤣

osky
15. okt 2024

Ja do virivky ci bazena jedine v plavkach a do sauny v plachte.
Len,je potom obtiazne tie mokre plavky zase na seba natasit😅/treba teda este aspon 1 vziat/

Ja teda ani keby som bola ako svetova top modelka,by som na verejne miesto v zivote naha nesla.
Myslim,ze je to uz prehnana otvorena sukromna zona ,
a vo mne to nie je pocit slobody a uvolnenia.skor naopak.
Citim sa,akoby mi niekto pozeral az do zaludka.
A teda na cudzie nahe tela zvedava nie som,absolutne.

nevenka
15. okt 2024

@osky ja to mam rovnako a to som veru po 4 porodoch, ale v mojom ostychu sa nic nezmenilo.

cecilia29
15. okt 2024

Ja si stále pod plachtou prepasujem plavky. Dám si ramienka dole a je to . Mam rada welness ale nahá ani náhodou. Aby ma niekto chlípny očumoval a hodnotil...a verím ze takých je dosť
A.to som po 3 pôrodoch ...no na veci to nič nemení

tetapetra
15. okt 2024

Nebol si to ty pred rokom? Vo vírivke dvaja nahí, bolo mi to neskutočne nepríjemné. Otočila som sa a šla preč

nafka0483
15. okt 2024

@cecilia29 Plavky nie su zakazane zo srandy ale kvoli hygiene.

nafka0483
15. okt 2024

@tetapetra Ak bola virivka v bezplavkovej zone, tak ako inak tam mali byt ako nahi?

tetapetra
15. okt 2024

@nafka0483 písala som,že som bola v neplavkovej?

nafka0483
15. okt 2024

@tetapetra Nepisala si v akej. Ja som napisala ze ak bola bezplavkova tak boli nahi.

tetapetra
15. okt 2024

@nafka0483 v takej by si ma nenašla. Nakoľko ako som písala som odišla. Chodím na to miesto roky.

fineta
16. okt 2024

Do wellnessu chodíme pravidelne a aj dnes práve končíme na jednom pobyte. Všímame si, že mnohým kultúra saunovania nič nehovorí. Idú si v pohode v plavkach, minule dokonca jedna osôbka v hotelových papuckach rovno do parnej.😱 Obcas vezmu so sebou aj hlučné deti alebo nahlas manželia rozoberajú ako ošetria na jeseň trávnik. 🙄
Ísť nahý do sauny je v úplnom poriadku, kto má zábrany, nech tam nejde. Ale zas ocumovat iných ľudí by ma tiež nebavilo. 🤦🏻‍♀️

stanulienkat
16. okt 2024

Pokracovanie temy o wellness?😁