Voľnočasové aktivity osamote

6. okt 2023

ahojte, som mlada baba no velmi vela kamaratiek nemam a hlavne nemaju moc čas, rodina tak isto. Citim sa velmi osamelo ale chcem volny čas využiť produktivne - šport, nakupy alebo hocičo, proste niečo robit a nebyť len doma zavreta. Mam sedavu pracu, pohyb teda potrebujem no Nebavi ma ist behat alebo plavat alebo robit hocičo sama ale v podstate nemam na vyber :/ ako sa mam prekonat, motivovat aby som tieto veci vedela robit aj sama a uživala si ich? alebo ako mam motivovat rodinu? Oni su cele dni doma nič poriadne nerobia a vyhovaraju sa ako su unaveny…

kvetinka75
6. okt 2023

druhého nemôžeš donútiť. Prečo by mal niekto robiť to, čo ťy chceš, aj keď z jednej strany, by to bolo pre nich prospešné? Ty niečo chceš, tak to rob, donúť sa. Možno tam stretneš niekoho a budete chodiť spolu. Ak tou rodinou myslíš aj rodičov, tak asi aj sú unavení a nikam sa im nechce. Rokmi má toho človek dosť.
Ako sa motivovať? Jednoducho choď a hotovo. Ako sa inak chceš donútiť. Alebo skús niekoho cez FB nájsť. Na FB sú vytvorené stránky miest, obcí a ľudia sa pýtajú ,hľadajú, a aj niekoho na šport.
Moja dcéra tiež nikoho nenašla, tak chodí sama a zvykla si. Keď chce, musí sa donútiť.
Ja tiež idem veľakrát sama. Niekedy mi to aj dobre padne, ísť sama

thereisabear
6. okt 2023

A skupinové cvičenie? Jóga? Neviem čo teraz letí. Alebo si kúp psa.

krystofkal
6. okt 2023

Presne, existuju aj skupinove cvicenia, ja chodievam kazdy utorok na tabatu 🙂 Velmi mi to pomaha, citit sa lepsie a takisto uz nemam pocit, ze som len neustale doma zavreta. Lepsiu vec pre seba nemozes ani spravit. Ak ta samu nebavi nic robit, tak toto je skvela moznost 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka75
6. okt 2023

a prečo nepracuje? Má nejaké zdr. problémy? Ak človek nechce, tak ho nedonútiš. Možno skús začať kinom, vytiahnuť ju von a potom nejaká prechádzka

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka75
6. okt 2023

tak povedz, že si kúpila lístky do kina a vytiahni ju na nejakú komédiu, potom na nejaký zákusok, kávu alebo čo ja viem čo, prejsť sa. Alebo povedz, že potrebuješ poradiť pri nákupoch, či s tebou nepôjde, nejaké topánky, oblečenie pozrieť

autor
6. okt 2023

@krystofkal neviem že by take boli v mojom meste, ani na fb som nenasla skupiny

autor
6. okt 2023

@kvetinka75 skušam to ale vela krat márne :/

thoughtfulweirdo
6. okt 2023

Ja ťa chápem, tiež ma menej baví športovať alebo aj chodiť do divadla a podobne samotnú, lebo potrebujem s niekým zdieľať dojmy a pocity 😅 a kamošky mám buď nie športovo založené, alebo nikdy nemôžu od detí, alebo sa vieme len ťažko zladiť kvôli práci. Takže za prvé, odkiaľ si? 😅 za druhé, skús si dať niekde na sociálne siete normálne inzerát, že hľadáš partacku na to a to a uvidíš, možno niekomu v okolí chýba to isté 🙂

kvetinka75
6. okt 2023

odkiaľ si?:

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetinka75
6. okt 2023

na FB je skupina hľadám kamarátku, skús tam

xeonela
6. okt 2023

tiez som si nasla zopar kamosiek cez internet. ked sa inak neda, musis si nejakym sposobom pomoct sama 🙂 a cez sport som inak tiez dost vela zaujimavych ludi spoznala. to je tiez skvely pomocnik 🙂

radkaradix
6. okt 2023

jasne ze mate skupinove cvicenia v Novych Zamkoch, pane boze, ved uz v hocktorej dedine sa najde baba, co precvicuje jogu .. stacili mi 2 kliky a urcite si nieco vyberies:
https://tanecnaskolaviva.sk/vekova_kategoria/pr...
https://helenka-fit-cvicenie-len-pre-zeny.busin...
https://gymify.sk/gyms/redoubt-fitness/booking?...
http://goldgym.sk/skupinove-cvicenia

katulienkax
6. okt 2023

Ja som napriklad chodila sama na jogu ( aj ostatne baby boli vcsinou same) sama na plavaren , teraz chodim sama na kurz tenisu ale tam su dalsie 3 baby, ktore tiez chodia same. Je vela aktivit na ktore sa da chodit sama. Ja kebyze cakala , kto so mnou pojde , tak nejdem nikde. Ale mam rodinu a deti tak sa otrebujem vyventilovat. Cim som starsia, tym mi viac vyhovuje ked sportujem sama

slavomira236
6. okt 2023

Chodim teraz zo synom na kurz plsvania a vidim na bazen bezne tam chodia zeny aj muzi same..hodinu odplavu a ibu domov. A chodia sj starsie zenicky uz dochodkyne