Vlak Regiojet

66simonka66
16. aug 2023

Ahojte, prosím Vás ak cestujete vlakom regiojet s deťmi poraďte ako sa nám bude najlepšie cestovať. Idem sama s dvomi 3rocnymi deťmi na nočnú cestu. Chcela som detske kupe ale čítam ze lepšie je business kde sú v kupe 4 miesta. Potrebujem niečo také aby si mohli deti aj pospať, rozmýšľala som aj spací vozeň ale je dosť drahý a bojím sa aby odtiaľ nespadli. Neviete, v tom business sa dá ta sedačka aj kúsok rozložiť aby si deti mohli ľahnúť? Vďaka za rady.

viestta
16. aug 2023

A nemozte si doplatit a ist lehatkom alebo lozkom?

ibrunova
16. aug 2023

Určite neber detské kupé, ber klasické, mám pocit, že v tej business sa dá trochu polohovať, aj tie miesta boli dosť široké. Mne sa v tom syn vyspal kedysi aj poležiačky, zmestil sa.

66simonka66
autor
16. aug 2023

@viestta ved rozmýšľam ísť v spacom kupe kde sú 3 miesta len sa bojím, či mi deti nespadnú z tých lôžok. Ja už mám zaplatené celé detske kúpe 6miest ale nakoniec muž nemôže ísť a mam celkom strach tam ostať na noc sama.

viestta
16. aug 2023

@66simonka66 tak potom mas miesta dost aj na to aby sa vyspali.

kitycat
16. aug 2023

@66simonka66 to detske kupe urcite zrus, cely vlak sa tam moze ist hrat, nie je to VIP. To radsej ten biznis na sedadlach alebo rozloz daku deku na zem

66simonka66
autor
16. aug 2023

A spacie kupe na noc sú v pohode? Už nemajú voľné miesta tam kde sú len ženy ale v zmiešaných kupé kde sú aj muži aj ženy a poviem vám pravdu, že som ešte takto nikdy nešla a mám v hlave katastrofické scenáre. 😀

66simonka66
autor
16. aug 2023

@kitycat myslíš, že by tam chodili aj v noci? Ideme nočným vlakom o 23 a v Prahe sme o 6 ráno.

kitycat
16. aug 2023

@66simonka66 to ti neviem povedat, ale ak nejake spat nebude mozno sa pohrat pridu 😅

Vlastnu skusenost nemam, nakoniec som nesla, ale toto mi pisali, ze to je akoby verejny vozen aj ked s miestami

66simonka66
autor
16. aug 2023

Tak to idem asi radšej zrušiť a idem kúpiť spacie kupé.