Ahojte, prosím Vás ak cestujete vlakom regiojet s deťmi poraďte ako sa nám bude najlepšie cestovať. Idem sama s dvomi 3rocnymi deťmi na nočnú cestu. Chcela som detske kupe ale čítam ze lepšie je business kde sú v kupe 4 miesta. Potrebujem niečo také aby si mohli deti aj pospať, rozmýšľala som aj spací vozeň ale je dosť drahý a bojím sa aby odtiaľ nespadli. Neviete, v tom business sa dá ta sedačka aj kúsok rozložiť aby si deti mohli ľahnúť? Vďaka za rady.
Určite neber detské kupé, ber klasické, mám pocit, že v tej business sa dá trochu polohovať, aj tie miesta boli dosť široké. Mne sa v tom syn vyspal kedysi aj poležiačky, zmestil sa.
@viestta ved rozmýšľam ísť v spacom kupe kde sú 3 miesta len sa bojím, či mi deti nespadnú z tých lôžok. Ja už mám zaplatené celé detske kúpe 6miest ale nakoniec muž nemôže ísť a mam celkom strach tam ostať na noc sama.
@66simonka66 tak potom mas miesta dost aj na to aby sa vyspali.
@66simonka66 to detske kupe urcite zrus, cely vlak sa tam moze ist hrat, nie je to VIP. To radsej ten biznis na sedadlach alebo rozloz daku deku na zem
A spacie kupe na noc sú v pohode? Už nemajú voľné miesta tam kde sú len ženy ale v zmiešaných kupé kde sú aj muži aj ženy a poviem vám pravdu, že som ešte takto nikdy nešla a mám v hlave katastrofické scenáre. 😀
@kitycat myslíš, že by tam chodili aj v noci? Ideme nočným vlakom o 23 a v Prahe sme o 6 ráno.
@66simonka66 to ti neviem povedat, ale ak nejake spat nebude mozno sa pohrat pridu 😅
Vlastnu skusenost nemam, nakoniec som nesla, ale toto mi pisali, ze to je akoby verejny vozen aj ked s miestami
Tak to idem asi radšej zrušiť a idem kúpiť spacie kupé.
A nemozte si doplatit a ist lehatkom alebo lozkom?