Tipy na výlety a aktivity pri Villa Helia na Orave
Ahojte,boli ste niekto?chcem ísť s manželom,bez detí.daju sa požičať bicykle, dajte prosím tipy ,kde v okolí ešte čo navštíviť.su tam len raňajky ,tak cez deň by sme išli vyletovat a prestravovať sa vonku.dakujem
https://www.zlavomat.sk/akcia/815672-exkluzivna...
@bolarazjedna super.recenzie sú vynikajúce ,ale predsa som rada za ďalšie osobné skúsenosti.urcite vyskúšame.vypada to perfektne 🙏 ďakujem
@pe_mi My sme boli asi pred 2-3 rokmi. Boli sme na prelome august/september. Pocasie este krasne, ubytovanie tiez. Virivka aj sauna na izbe, ranajky super, krasny vyhlad. Boli sme sa pozriet na Oravsky hrad a asi pol hodky cesty su Janosikove diery, Terchova atd. A inak majitelia su exsvokrovci Petra Sagana 🤭
@sabinka022 super.dakujem pekne 😇
Boli sme tam tento rok v januári aj s dcérou - mali sme apartmán s dvomi samostatnými izbami. Nečakane nám vypadlo stráženie nášho psa a tak tam bol s nami aj ten a majitelia boli úžasní, že nám vyšli v ústrety a mohli sme ho vziať, inak by sme tam nemohli ísť. Na izbe bola vírivka aj sauna, kuchyňa bola vybavená, raňajky boli skvelé, bohatý výber a ak niečo nebolo k dispozícii (napr. praženica), tak ju bez problémov urobili. Dali sa tam zakúpiť aj ich topinamburové produkty. Veľmi odporúčam, my tam ešte určite pôjdeme. Ak sa rodina dostane do toho apartmánu s dvomi izbami, tak je to aj vhodné pre rodiny s deťmi - večer, keď deti zaspia, rodičia môžu oddychovať v saune a vo vírivke. Pre welnessových ľudí ideálne. 😀 Dá sa tam doplatiť aj masáž a mali tam aj ďalšie sauny v spoločných priestoroch, ale tie otestované nemáme.

@pe_mi ja som tam bola asi pred 7rokmi na 1 víkend, bolo tam krásne, romanticky, čisto, stále to mam v spomienkach. Raňajky boli na štýl švédskych stolov, bohatý výber, chutné jedlo, všetko pripravovali majitelia - milý starší manželský pár s veľkou dôkladnosťou.
Vyhlad je tiež rozprávkový.
My sme boli navštíviť Oravský hrad, ale to asi aj sama poznáš.
Prajem príjemný pobyt!