Vianoce v hoteli Crocus

22. okt 2024

Ahojte, tak rozmyslam, ze by som tieto Vianoce najradsej vypadla z domu, aby som nemusela varit a chystat vsetko, nech sa postara niekto iny 😀 Je to jeden z tych cenovo dostupnejsich v Tatrach, ma apartmany s kuchynkou, co by sa mi pacilo, ze keby nieco dietatu nevyhovovalo v strave, tak nejake palacinky sa daju upiect aj priamo na izbe a zaroven je spalna oddelena od obyvacky. Este nikdy sme neboli na Vianoce mimo domova, tak sa mi ta predstava aj paci, aj mi pride trochu taka zvlastna, ze nebyt doma na Vianoce. Sli by ste? Pripadne ake mate skusenosti s tymto hotelom a so stravou v nom, alebo aj celkovo s Vianocami v Tatrach? Pripadne odporucate iny hotel? Dakujem

egonsk
22. okt 2024

mas na mysli rzcrocus.sk alebo ten co reklamuju v radiu obcas? 😉😁

stanno
22. okt 2024

Do Crocusu na Štrbskom Plese chodíme každé leto. Pre rodinku je super! Izby sú super. Jedlo nám chutí, hlavne raňajky si deti užívajú. Čo sa týka večere, dá sa najesť, často sú aj kúsky pizze. Hneď vedľa reštaurácie je detský kútik, ktorý je vynovený a tiež herňa. Našich bavil ping-pong. Majú aj malé wellness. Je tam kľud. Crocus má super polohu priamo vedľa stanice vláčika. Takže deti si to užijú, že sa pozerajú na vláčiky. Vo vnútri nie je hluk zo stanice vôbec počuť.

ivik4
22. okt 2024

Ja som na Vianoce nebola lebo mi to pride neosobne, nie taka Ta rodinna atmosfera ( pocit domova) ktoru mam rada ALE keby som mala chut ist takto na Vianoce niekam, urcite by som sla.
Prave tu bola moja kamoska s rodinou, sice nie na Vianoce ale bola spokojna

autor
22. okt 2024

@ivik4 no praveze my sme stale na Vianoce doma len my traja a vlastne aj tam by sme boli len my traja, akurat, ze nie doma. Ale keby bol sneh, bolo by to aj krajsie ist sa vysantit do snehu a tak
@stanno dik za recenziu, moje decko by len kuracie maso jedlo, cize ak je kuracina, tak by to malo byt ok 😅

stanulienkat
22. okt 2024

Ja by som sla. Nevahaj.

miskakyska
22. okt 2024

.. otázne je, či nájdeš vôbec voľný termín niekde

autor
22. okt 2024

@miskakyska samozrejme, dnes som lustrovala a je dost hotelov s volnou kapacitou, uz zalezi na preferenciach a budgete, kto si co vyberie

miskakyska
22. okt 2024

Fakt,?dobre vedieť..ja som sa vlani neskoro zobudila a v jeseni už nemali nikde vianočné ponuky..

autor
22. okt 2024

@miskakyska zvyknete takto chodit na Vianoce, ci len min.rok ste chceli a nevyslo? Kvoli skusenostiam sa pytam

miskakyska
22. okt 2024

Tak,tak..chceli sme skúsiť mimo domu sviatky a veru nevyšlo

elenajezova
22. okt 2024

My sme tak boli teraz dva roky po sebe vo Vysokých Tatrách v zime. Síce nie priamo na Vianoce, ale medzi sviatkami a boli to nádherné dní strávené na snuežiku pri túre, prechádzke... Vrelo odporúčam...

nairobi
22. okt 2024

Minulý rok sme boli na Vianoce vo V.Tatrach,bolo to fakt super,ziaden zhon,stres,len prechádzky,kava,vinko v ruke,chceli sme ísť aj tento rok,ale taku palku si vypýtali oproti vlaňajšku,ze za to mame inu dovolenku...ceny zdvihli za 4 noci o 400€ ,tak "nenazranost"tento rok nepodporime - pani na recepcii nám povedala,ze vzrastol záujem o vianočný pobyt,tak preto zdvihli ceny

msnesquik
22. okt 2024

Ja som asi konzerva, ale neisla by som na Vianoce prec...dalsie dni uz ok, ale stedry den nie

fido69
22. okt 2024

Už aj vianoce sú anonymná téma? To fakt? 🤪
1.) Hotel Crocus je pre rodinu super výber, pretože v apt je veľa miesta a je v nich aj malá kuchyňka
2.) Hotel Crocus mal vynikajúcu kuchyňu zodpovedajucu 4**** hotelu (aká je situácia dnes neviem)
3.) Stráviť štedrý deň mimo domova - úplne sa stratí čaro vianoc. Priprava vianočného stromčeka, stola, pečiva, sladkostí,... je to predovšetkým rodinná záležitosť. Ja osobne by som to nerobil. Len si prestav, že sa vrátiš domov a žiadny vianočný stromček, žiadna vôňa ihličia... ako keby ani žiadne vianoce ani neboli. 🤔

autor
23. okt 2024

@fido69 dik za recenziu na hotel, tiez sa mi prave preto paci. A k tym Vianociam, kazdy to vnima inak, strom si mozeme postavit aj pred odchodom, aj tak ho nestaviame az na Stedry vecer. A kolace - no napiekla som sa ja uz veru dost, kazdy rok zo desat druhov a uz som dospela do stadia, ze tento rok nevarim, nepeciem, proste si chcem oddychnut a moj muz to chape. Ked sme sa rozhodovali pre jeden krasny apartman ale iba s ranajkami (vecere neposkytuju) alebo tento hotel, tak mi povedal, ze naco pojdeme do apt, ked aj tak budes musiet varit? Ked uz, tak aby si mala vylozene nohy. Hold tak dobre 😀

autor
23. okt 2024

@nairobi a v akom ste boli hoteli prosim ta? Presne opisujes, ako to chcem mat tento rok ja 😍

fido69
23. okt 2024

Pozri si pre mňa už kultovú vianočnú komédiu "Vianoce naruby" (Christmas with the Kranks), aby to u vás nedopadlo podobne. 😂

cafelatte
23. okt 2024

Boli sme takto Vianoce a Silvester mimo domu na welnes pobyte s vianocnou večerou , Stefanskou zábavou a Silvestrovským plesom asi 5 x po sebe. Bolo to skvelé plus welnes a lyžovačka, chodili sme s deťmi, vyhli sme sa vianočnému zhonu, stresu..išli sme vždy skôr, už okolo 20.12.

fido69
23. okt 2024

@nairobi Stalo sa nám presne to isté. Hotel Crocus sme si obľúbili celá rodina. Ale zmenili sa majitelia a ceny vystrelili o 40% vyššie.
A vďaka tomu sme sa zúčastnili na udeľovaní Oscarov a každý rok lyžujeme v inom štáte a inom lyžiarskom stredisku. Aj som im volal, že im za to zdraženie vlastne ďakujem, pretože mi to otvorilo oči.

autor
23. okt 2024

@cafelatte skvela skusenost, uplne povzbudenie, dakujem 🙂 Tiez by sme isli hned od soboty 21. a asi do Stefana, len aby sme mali sneh. Trochu sa spolieham aspon na umele zasnezovanie, ak bude dostatocne chladno, ale keby bolo zasnezene vsetko, to by bola aka rozpravka 😍
@fido69 ceny su dost vysoke, to je fakt, ale obaja s muzom mame narok na rekr. prispevok, takze aspon cosi nam nasi zamestnavatelia preplatia (dame si to na dve faktury, 2 noci jednemu, tri druhemu). Minuly rok sme ho nevyuzili vobec ani jeden z nas, tak teraz by sme chceli. Ale akoze tiez si viem predstavit tu tisicku odlozit, alebo dat na letnu dovolenku 😅