Ubytovanie Vadaš Štúrovo

klara351
22. máj 2024

Ahojte,
Napiste mi, prosim, nejake nedavne skusenosti s ubytovanim v areali Vadas. Zaujimaju ma hlavne apartmany s dvomi spalnami, ale mozu byt aj dvojlozkove izby. Ktore boli hlavne ciste, relative tiche, vhodne aj pre deti? Na nete som nasla velmi rozporuplne recenzie.
Dakujem

adiranka
22. máj 2024

v sturove sme boli pred par rokmi sice, ale stacilo nam to na to, aby sme si povedali, ze uz sem ist proste nechceme. obycajne kupalisko, ktore je absolutne precenovane. na nazov hotela si uz nespomeniem, ale bol to totalny podpriemer, ani zakladne vybavenie tam nebolo, cize za mna nie. neviem ako je to v inych hoteloch tam, ale proste to Sturovo za tie peniaze vobec nestoji. 🙈

lasona
22. máj 2024

Ja tam chodím každý rok na školenie. Akože hotel je čistý, ale je to taky podpriemer. Nemoderne priestory, kúpalisko už má svoje dobré časy za sebou..ale za tie peniaze je to fajn..strava ako kedy..niekedy lepšie, niekedy horšie...ako neviem ci by som si to vybrala na dovolenku, chodím tam na víkend s rodinou iba skrz školenia, ktoré je fakt super.

ibrunova
22. máj 2024

My sme tam bol v hoteli Thermal, jednu noc- dva dni, ale ja si neviem predstaviť, čo by som tak robila týždeň.

zic
22. máj 2024

Do Sturova chodime do tych apartmanov Platan... pre 4roch je to ok (2 oddelene miestnosti),

livinka1111
22. máj 2024

My tam chodíme už veľmi dlho, naposledy sme boli vlani v lete. Ako kúpalisko fajn, pre deti kopec zábavy, večer zábavy aj v areáli do 23:00 - 24:00. Ubytovanie - chodievali sme aj do hotela, nie je to nič extra, strava jednotvárna, raňajky každý deň to isté, akurát v hoteli je wellness, ten bol fajn. Posledné roky chodíme do Apartmánov Smaragd. apartmány čisté, ale vybavenie také nič moc. Na prespatie však stačí. Je tam klimatizácia, dvojplatnička, chladnička, rýchlovarná kanvica, základné vybavenie riadu. Mne osobne dosť vadilo posteľné prádlo, vankúše vyležané, v podstate si spala na jednej hrči. Nosím si svoj vlastný. Neviem ako bude tento rok, aj teraz sa chystáme, vybrali sme si Štúdio Smaragd. Tam ideme prvýkrát. Ja osobne by som tam už nešla, už to pre mňa nie je to čo to bývalo roky predtým. Tento rok tam ideme len kvôli deťom, pretože Štúrovo je naša tradícia a deti sa tam vždy veľmi tešia.

4katarinakralova5
22. máj 2024

@klara351 tak my tam chodíme už roky...ubytovanie sme pobehali viaceré... Boli sme v chatách Pohoda, Lara, Vlnka, Olívia, Henrieta, minulý rok v Season, tento rok ideme do AQUA lux. Najhoršie Vlnka, najlepšie Season a očakávam aj tento rok AQUA lux ze bude super. Sme 5clenna rodina, deti 2,9,12 a vždy sa tešia. Celý týžden sa tam vybláznia.

panizima
22. máj 2024

@klara351 apartmany Smarafd
@4katarinakralova5

panizima
22. máj 2024

@panizima smaragd

rachel36a
23. máj 2024

@klara351 smaragd, platan, lara....ale dufam ze nechces na toto leto, lebo uz je vsetko plne...treba objednavat zaciatkom roka

rachel36a
23. máj 2024

@4katarinakralova5 vo Vlnke sme aj my boli raz...hroza...

4katarinakralova5
24. máj 2024

@rachel36a podľa fotky sme povedali ze vyzerá to v pohode, no keď sme prišli,som si myslela ze ma asi.... A to sme boli veľká partia 5 izieb sme mali. No des..

rachel36a
25. máj 2024

@4katarinakralova5 vedt aj my sme podla foto ze ok, ale spina, biedne zariaadenie, este ze sme boli vacsinu casu von