Ahojte,poradte prosím nejaký super penzión / hotel ,s ktorým máte vlastnu skúsenosť a čo je najviac vhodný pre rodiny s deťmi ( ma detsky kútik,super by bol vnútorný bazén,vonkajšie ihrisko a ešte super nejake vlastne mini zoo 🙂 ) okolie Nízke Tatry,Vysoké Tatry ⛰️ďakujem každému za pomoc a radu 🙂
Atrium v Novom Smokovci. Staršie ako 4 roky sa dajú aj nechať v tej herni, je tam stráženie a náš sa parádne vyšantil a my s mužom sme mohli využiť aj tú časť wellnessu, kde je vstup nad 18 rokov a trošku mať pokoj a oddych 🙂. Aj keď ja som po par skúsenostiach kombinácie "v hoteli s dieťaťom" trvám na Tom, že s malými deťmi je ideálne apartmán a chata, ja celkovo nemusím tie "masovky" v jedálni pri švédskych stoloch, krik cudzích deti, a na otázku "čo si prosíš?" Aj tak povie rožok s maslom 🫣😅 ale to už mimo tému... Myslím si, že ten Atrium by spĺňalo vaše predstavy. Navyše v centre, hneď pri zastávke TEŽ, keby ste sa chceli povoziť po Tatrách vlakom a priamo pri Jakubkovej lúke, ak lyzujete. Blízko tiež na Hrebienok (pozemná lanovka, či pešo a potom dole na saniach)
Pozri hotely Hubert a Sitno. Prvy ma aj minizoo, druhy zas bazeny s toboganmi a animacny program skoro cely den.