Ubytovanie - Silvester s dieťaťom

edajna6
12. dec 2024

Ahojte,
Poraďte ubytovanie na Silvestra a Nový rok myslím termín cca od 28/29dec. do 01/02jan.
Viem že už teraz pár týždňov predtým nebudeme mať veľký výber skôr žiadny. Ale keď nie tento tak na budúci rok nejaké inšpirácie na ubytovanie.
Hotel, Chata moja taká predstava mimo všetkého v lese ale krásne prostredie a možnosti pre 2 osoby + dieťa 2ročný budúci rok 3.
Raňajky večera v cene, bazén, wellness,detský kútik, vonkajšie Ihrisko myslím v zime prechádzky, sánkovanie atď... Obed buď v cene alebo nejaká reštaurácia v blízkosti najesť sa.
Slovensko, hranica Poľsko...
Ďakujem za inšpirácie prosím kľudne zdieľajte aj svoje negatívne zážitky... Atď na všetko som zvedavá ďakujem.

kitycat
12. dec 2024

Alw vies, ze na toot je booki g slebo air bnb? Ze tam zadas datumy, osoby a typ ubytka a potom si este dofiltrujes vsetky jovadiny, pripadne vies hladat na mape?

edajna6
autor
13. dec 2024

@kitycat jasné že viem, lenže tam nevieš zadať také kritériá ktoré som sa pýtala tu ja. Myslela som rodiny ktoré chodia takto na sviatky, a napíšu mi konkrétny hotel a zážitky atď. Veď aj tam píšem. Na bookingu a na Google mi vyhodí 100 hotelov. Ja chcem konkrétne s ktorými majú skúsenosti rodiny kde sa oplatí.

melanta
13. dec 2024

Gothal a Grandhotel Praha v Lomnici

lucik194
14. dec 2024

za mna Gothal nie je v lese uplne, ale na konci dediny, chata (dom) vedľa chaty. stredom Gothalu ide cesta..... rozhodne nic prirodneho.....