Ako zvyknete tráviť víkend keď ste samé? V skratke - budúci víkend ma čaká prvý víkend osamote po naozaj dlhšej dobe. Máte nejaké tipy, ako ho v tomto otrasnom teple vyplniť? Čiže žiadne bicykle a podobne, do fitka chodím ale to sa neráta, to je zábava na hodinu a pol. Mám 24 rokov, žiadne deti a podobné záväzky , no problém je že som sa presťahovala skoro 200 km a nemám tu ani jednu kamarátku . Som dosť introvert, takže rady že choď von a zoznamuj sa, mi nepomôžu 🙂. Väčšinu aktivít vykonávame s partnerom, na ktorého som po smrti mamy zostala dosť naviazaná, keďže v podstate už nikoho iného nemám. Nudou som frustrovaná aj v týždni, síce brigádujem (popri štúdiu), no cítim že prázdniny sa pomaly chylia ku koncu a ja som tak znudená, že si neviem predstaviť ako strávim celý víkend osamote.
Ďakujem za rady 🙂
Ja som mala tento víkend sólo, včera som bola pri vode s dobrou knižkou, aj som si zaplávala, aj som si oddýchla, aj som si dobrý langoš dala, proste úplná esencia letného dňa 😂 a dnes som mala väčšie upratovanie a pobehala som po dlhej dobe trochu obchody, lebo som si nevedela kúpiť dobre padnúce nohavice online 😀
Tak to máte fajn, kúpalisko je zaujímavé, akurát ja ich z duše nenávidím 😂 opaľovanie nič pre mňa a plávanie vo vode kde sa prestrieda ďalších xy ľudí tiež nič moc 😂
V okoli kde byvas sa neda riesit nejaka ľahká turistika? Buď to, alebo mne by stačila aj kniha a kava 😁
@tinalia to je to, že v podstate všetko na okolí máme už prejdené 150x 😀 a na nič dlhšie si sama netrúfam, hlavne v tomto šialenom teple 🥵
Ja by som isla na kupalisko. Pre mna je to dokonalo straveny den. Som sama so sebou,kupem sa,opalujem. A v nedelu by som lenosila. Pozerala filmy,citala knihu alebo pocuvala podcasty a nic nerobila.