Termálne kúpalisko na Slovensku

eee30
25. júl 2024

Poradíte fajné termálne kupko na pár dní v auguste? V štúrove sme boli x krát, chcelo by to niečo iné skúsiť. So 6-ročnou, a musí byť aj teplá voda, ak by bolo počasie nafigu. Prípadne aj niečo zaujímavé v okolí. Díky.

fido69
25. júl 2024

@eee30 Patince, Podhájska,... Do googlu dáš "termálne kupalisko" 😉

isis234
25. júl 2024

@eee30 Podhájska, Santovka

crazy_cat_lady
25. júl 2024

my radi chodime do Dunajskej 🙂

zic
25. júl 2024

@isis234 Podhajska je myslim stale dost okliestena s tou teplou vodou... treba preverit... Dolna Strehova...

jankka1981
25. júl 2024

@eee30 Dunajská Streda, Veľký Meder

maciatkolulu
25. júl 2024

@zic ako oklieštena? 🤣

stvura
25. júl 2024

@eee30 take pekne male kompaktne su Nesvady - podla mna pre 6r uplne idealne (aj animacie maju, penovu party, kvazi ked sa rozhliadnes ju vidis neustale)..alebo Nove Zamky kupko

puertorico
25. júl 2024

Nitrava

lucia851
25. júl 2024

@eee30 kúpalisko Nitrava v Poľnom Kesove

luccija
25. júl 2024

@eee30 Dunajská streda, Veľký Meder tam je pekný a zaujímavý areal

natall113
25. júl 2024

Určite Thermal park Nitrava poľny Kesov je super, Veľky Meder, Nové zamky

isis234
25. júl 2024

@zic stále tam majú problémy od tej víchrice???

maciatkolulu
25. júl 2024

@isis234 ale houbeles....dávno otvorené,všetko funguje. Stačí si okrem iného,pozrieť ich stránku. Nuž a my tam máme chalupu,takže ti z prvej ruky môžem napísať,že nič nie je oklieštené,všetko funguje,termálne bazény,tobogány,bufety,skrinky,chodníky🤣. Mne je normlane smiešne,ako sa vedia rozdúchať "zaručene"oklieštené"informácie. A pritom naozaj stačí pár tukov do Pc a výsledok vyskočí,keď ani to nestačí,dá sa tam zavolať,napísať. A až potom podávať info druhým.

adka_bh
25. júl 2024

My chodíme do Rakúska buď Sonnentherme Lutzmannsburg alebo blízko hraníc st. Martins Therme, v oboch je super či leto či zima.

lakebabe
25. júl 2024

@eee30
Podhájska určite, máš aj kryty areál keby nevyšlo počasie.
Santovka je fajn, ale ľadová voda, tam chodíme len keď sú horúčavy.
Potom Poľný Kesov Nitrava ma aj kryty areál aj úbytko aj veľmi zdravú termálne vodu.
Potom Nesvady tiež vedľa areálu úbytko je ti menšie ale nové čistucke preol deti fajn areál
Prip Strand Nové Zámky ma aj termalny bazen aj s úbytkom v areáli ale milión ľudí aj pocernych
My to striedame každý týždeň inde ale najviac sme na Podhajskej

lakebabe
25. júl 2024

@zic nič nie je okliestene jeden bazén im akurát nejde. Sme tam niekoľko krát do týždňa teraz

cukroska
25. júl 2024

@eee30 my sme vyskúšali veľa aj na Slovensku aj v Maďarsku,ale za nás jednoznačne Štúrovo. Ale všade je dobre krd si so správnymi ľuďmi. Pekné to je aj inde.Aj Podhájska aj Bešeňová aj Veľký Meder. Určite sa oplatí ppgooglit a nájsť co vás osloví.

zuzanockamt
25. júl 2024

@eee30 Oravice

sandra19860
25. júl 2024

Turčianske Teplice, Nesvady, Veľký Meder, Dunajská Streda, Poľný Kešov, Diakovce, Nové Zámky...

isis234
25. júl 2024

@maciatkolulu preto mi bolo divné, ked písali že je problém s teplou vodou. Lebo dávnejšie som čítala že areál funguje. Ako píšeš, stačí tam zavolať alebo n a ich stránku napísať

lakebabe
25. júl 2024

@isis234 všetko funguje ako ma, bola som v utorok, aj dnes tam ideme na večerné kúpanie. Asi rok mali problém s vypúšťanim, už nie. Jediny jeden bazén je kvôli tomu uzavretý vonku.

isis234
25. júl 2024

@lakebabe vďaka. ke´d sa mi bude dať, tento rok tam ešte pôjdem

lakebabe
25. júl 2024

@isis234 my sme tam teraz stále , muž to tam ma veľmi rad a zbehneme takto na večerné často, aj v zime na hodinku. Ta voda veľmi lieči aj na kožu aj mne na reumu robí strašne dobre

zic
25. júl 2024

@lakebabe takze ten sedaci vedla toho zabavneho a detskeho nie je predeleny na polovicu odkedy mali problemy s cerpanim termalnej vody? Na fotkach to nikde nie je zobrazene...

zic
25. júl 2024

@maciatkolulu ja som pisal niekde, ze je nieco zavrete? Posledne info boli, ze jeden z bazenov zmensili kvoli problemom s cerpanim termalnej vody. Tak som to len dal do placu, ze to je dobre preverit... podla google maps sa zda, ze naozaj jeden z tych najvacsich bazenov je len tak zo 1/4 plny vody. Ale ani nic "netrvrdim", len som napisal, nech si to pozru...

https://www.google.com/maps/place/941+48+Podháj...

lakebabe
25. júl 2024

@zic nie vedľa klasického chloroveho boli dva termalne strednej teploty. Ten prvý od vchodu je uzavretý. Vonku v areáli je jeden termálny co ma do 37 stupňov potom chlorovy malý, vlnobitie, potom chlorovy velky vzadu kde sú aj preliezačky ten nerezový. A otvorený je aj vzadu ten termálny horuci

zic
25. júl 2024

@lakebabe ano, tak som vedel, ze nieco je "zmensene" (zavrete)... alebo cast...

lakebabe
25. júl 2024

@zic len ten jeden termálny bazén ale stále sú tam dva ďalšie , rok bolo kúpalisko zavreté úplne, ale potom dostali povolenie, len nesmú vypúšťať toľko termálnej vody , tak preto o jeden bazén menej ale tam je tých bazénov veľa vôbec tam nechyba

zic
25. júl 2024

@lakebabe no a to som myslel... tak je to uz jasne, nijako to neobmedzuje ludi... dik za aktualne info...

isis234
25. júl 2024

@lakebabe ano je liečivá, je lepšia ako Mrtve more. Rašelina lieči. Z ENERGY vyrábajú kvapky z Podhájskej. Je to veľké plus, že bývate blízo a môžete hockedy sa okupať. Chodila som tam vlakom, cca na 2,55 hod. ale zmenili príchod aj odchod vlaku.