Poradíte fajné termálne kupko na pár dní v auguste? V štúrove sme boli x krát, chcelo by to niečo iné skúsiť. So 6-ročnou, a musí byť aj teplá voda, ak by bolo počasie nafigu. Prípadne aj niečo zaujímavé v okolí. Díky.
my radi chodime do Dunajskej 🙂
@eee30 Dunajská Streda, Veľký Meder
@zic ako oklieštena? 🤣
Nitrava
Určite Thermal park Nitrava poľny Kesov je super, Veľky Meder, Nové zamky
@isis234 ale houbeles....dávno otvorené,všetko funguje. Stačí si okrem iného,pozrieť ich stránku. Nuž a my tam máme chalupu,takže ti z prvej ruky môžem napísať,že nič nie je oklieštené,všetko funguje,termálne bazény,tobogány,bufety,skrinky,chodníky🤣. Mne je normlane smiešne,ako sa vedia rozdúchať "zaručene"oklieštené"informácie. A pritom naozaj stačí pár tukov do Pc a výsledok vyskočí,keď ani to nestačí,dá sa tam zavolať,napísať. A až potom podávať info druhým.
My chodíme do Rakúska buď Sonnentherme Lutzmannsburg alebo blízko hraníc st. Martins Therme, v oboch je super či leto či zima.
@eee30
Podhájska určite, máš aj kryty areál keby nevyšlo počasie.
Santovka je fajn, ale ľadová voda, tam chodíme len keď sú horúčavy.
Potom Poľný Kesov Nitrava ma aj kryty areál aj úbytko aj veľmi zdravú termálne vodu.
Potom Nesvady tiež vedľa areálu úbytko je ti menšie ale nové čistucke preol deti fajn areál
Prip Strand Nové Zámky ma aj termalny bazen aj s úbytkom v areáli ale milión ľudí aj pocernych
My to striedame každý týždeň inde ale najviac sme na Podhajskej
@eee30 Oravice
Turčianske Teplice, Nesvady, Veľký Meder, Dunajská Streda, Poľný Kešov, Diakovce, Nové Zámky...
@maciatkolulu preto mi bolo divné, ked písali že je problém s teplou vodou. Lebo dávnejšie som čítala že areál funguje. Ako píšeš, stačí tam zavolať alebo n a ich stránku napísať
@maciatkolulu ja som pisal niekde, ze je nieco zavrete? Posledne info boli, ze jeden z bazenov zmensili kvoli problemom s cerpanim termalnej vody. Tak som to len dal do placu, ze to je dobre preverit... podla google maps sa zda, ze naozaj jeden z tych najvacsich bazenov je len tak zo 1/4 plny vody. Ale ani nic "netrvrdim", len som napisal, nech si to pozru...
@zic nie vedľa klasického chloroveho boli dva termalne strednej teploty. Ten prvý od vchodu je uzavretý. Vonku v areáli je jeden termálny co ma do 37 stupňov potom chlorovy malý, vlnobitie, potom chlorovy velky vzadu kde sú aj preliezačky ten nerezový. A otvorený je aj vzadu ten termálny horuci
@eee30 Patince, Podhájska,... Do googlu dáš "termálne kupalisko" 😉