Stravovanie - Vysoké Tatry

2. júl 2024

Dobrý večer prajem. Viete mi poradiť nejaké reštaurácie vo VT, kde sa dá normálne naobedovať a za primerané ceny? prípadne aj nejaké pizzérie na večeru a podobne? Ďakujem za každú radu čo si uložím.
P.S. Áno viem,že v Tatrách sa za 5€ nenaobedujem. 😉

autor
2. júl 2024

Len doplním,že ideme 2+3 deti a dve mladšie idú prvý krát do Tatier,tak budeme asi chodiť kade tade. Ubytovanie máme v T.Lomnici a raňajky budeme mať na hoteli. 👍

terina25
2. júl 2024

V starom smokovci je jedna samoobsluzna jedalen za primerane ceny. Nazov vsak neviem

terina25
2. júl 2024

Nasla som. Vola sa bistro

terina25
2. júl 2024

A aj tu celkom sa dala pizza cenovo. Tiez Stary Smokovec

terina25
2. júl 2024

Pizzeria la montanara

egonsk
2. júl 2024

Ak sa nieco v Tatrach medzicasom nezmenilo, tak kulinarsky zazitok tam zial necakaj asi nikde. Jedol som v st.smokovi, lomnici aj na strbskom plese, ale podnik vyzeral lepsie ako to jedlo, ktore podavali. Iked v smokovci taka mala restika pri stanici mala perfektnu drzkacku, ale za ich schnitzel by sa hanbil aj bezdomovec.

pinkgirl
2. júl 2024

Na Štrbskom plese odporúčam Reštaurácia u Lenky. Ceny fajn, najete sa dobre. Je to v budove ako je Furkotka.

terina25
2. júl 2024

Mne osobne chutilo velmi v tejto,ale cenovo dost vysoko

len_nig
2. júl 2024

Mne na Štrbskom chutí v tej kolibe cez cestu, rozhodne sa ale vyhni kolibe Patria priamo na Štrbskom, to bolo najhoršie jedlo ktoré sme ani nezjedli a ani nezaplatili...

lukbe
2. júl 2024

Furkotka Strbskom plese, obidve Koliby v Starom Smokovci, ale najesť sa dá všade, primerane, v pohode.

deedol
2. júl 2024

Tiez odporucam u lenky. Taka klasika a ceny vzhladom na lokalitu ok

2ivana5
2. júl 2024

Furkotka otras, neodporúčam. Skvele jedlo bolo v kolibe Žerucha

valeriakadarova
2. júl 2024

Na Štrbskom Reštaurácia u Lenky a Starý Smokovec je taka drevená búdka na kopci ako sa ide od stanice, varia tam super🙂

knajula
2. júl 2024

V Starom Smokovci super Stodola Smokovec v budove Primo-tam je aj lekaren dr.max aj Trio cafe hned pod Rezortom, potom aj Soul, Slowenska Koliba Kamzik a vyborna pizza je aj v Manuel smer T.Lomnica od Tatralandie. Na Strbskom vedla parkoviska Plesnivec.

keksik83
2. júl 2024

My sme v Lomnici asi 3x do roka, nikdy nevynecháme reštiku U starej mamy (tradičná slov. kuchyňa), Gril pub (grilované špeciality), pizzeriu La Famiglia (majiteľ vozí suroviny priamo z Tal., kde žil a pracoval v oceňovaných reštikách), na Štrbskom plese je výborná reštaurácia v Starej pošte (Oliver) a v Smokovci odporúčam reštauráciu Centrál. Tieto všetky vždy využívame my. Cenovo sú o čosi drahšie, no muž a dcéra si potrpia na dobré mäsko, ja zasa na slušnú obsluhu, takže nie je o čom. 😊

knajula
2. júl 2024

Tu je ta Stodola, varia fantasticky, interier tiez, da sa aj von sediet a deti vonku po predlozeni uctenky dostanu vonku kopcek zmrzliny https://restauraciastodola.sk/slovenska-restaur...

autor
4. júl 2024

Ďakujem veľmi pekne,všetky reštaurácie mám uložené a kde sa budeme akurát nachádzať tak podľa toho sa hádam zariadime. Ak by ešte niekto vedel aj o nejakom obedovom menu ak také niečo v Tatrách funguje by sme sa veľmi potešili. Tak ešte raz, ďakujeme za všetky rady. 😀👍

knajula
5. júl 2024

vsade takmer funguje, aj v Stodole, aj Soule, staci pozriet na ich stranky..napriklad
https://restauraciastodola.sk/denne-menu-stary-...