Slovenský raj/kras so psom

18. júl 2024

Ahojte, je to výhodne miesto pre psa? Môžu tam? Sú tam aj dobré turistiky bez rebrikov?

viestta
18. júl 2024

Ano, aj v Slovenskom raji aj v Slovenskom krase su znackoane chodniky bez rebrikov. Slovensky raj ma na svojej stranke celkom slusne spracovane dostupne trasy a vies si vybrat podla narocnosti. Ako to ma spracovane NP Slovensky kras neviem

autor
18. júl 2024

@viestta Ďakujem určite to mrknem

lenkit
18. júl 2024

@viestta ty si strašne super, vždy k veci poradíš, mám rada tvoje komentáre! Pekný deň 🙂

zalka
18. júl 2024

V raji sa dajú nájsť trasy ktoré zvládne aj psík. Nás bol 1xtyzdenne na Tomášovskom výhľade, par krát v roku dal Klastorisko, Letanovsky mlyn tam tiež rad chodí a aj Klausy dal po stupackach lebo nechcel ísť po vode... Na jednom úseku potreboval preniesť. Matka božia tam tiež vieš ísť zo psíkom.

tinalia
20. júl 2024

Minuly rok sme tam boli na dovolenke so psom a vsetky trasy sme mali naplanovane bez rebrikov, kazdy den sme niekde boli. Stiahni si mapy.cz a pozri stranku Slovenskeho raja, treba si pozriet uz dopredu trasy, kde nie su rebriky ak tadial nechcete ist, aby ste sa tym trasam vyhli. Napr na Kláštorisko sa da spravit pekny okruh od Tomasovskeho vyhladu, ale treba si nastudovat tie rebriky, kde su a kde nie 😊