Ahojte chcela by som ist od 31.12 do 2.1 s priatelom niekam na pobyt mame vtedy vytocie. napr. Tatry alebo tak. Hlavne nech je to wellnes alebo aspon nech tam je bazen alebo vyryvka a ranajky. A za rozumnu cenu🙈😁 viete o niecom peknom??
@crazy_cat_lady do 500€, aaa hej chcem cim skor lebo je vsetko uz full preto idem po radu sem😄
hlavne treba ratat s tym, ze v ramci silvestra maju vacsinou hotely v tatrach rozne silvestrovske programy a tie su uz bud vypredane, alebo si za ne clovek riadne priplati :D ale v tatrach je napriklad dobry permon, partizan, ja osobne som tam bola spokojna 🙂
No jednak Silvester má veľa hotelov už obsadený (mne ponuky chodia od leta a to už boli niektoré obsadené) a jednak cena ide OD 500 a nie do. Hlavne ak chceš niečo lepšie.
Možno Zľavomat bude mať niečo.
Ale držím palce. Ak niečo nájdeš, napíš, som zvedavá.
@crazy_cat_lady Permon do 500? Neblázni, tam začína cena silvestrovského pobytu na 686€ za jedneho
nehrozi wellnes v tej cene a uz vobec nie na 3 dni.
na SK je silvester najvyssia sezona, pobyty su vzdy 5 dnove, kratšie skoro nikde nenajdes. ....
good luck ked nieco najdes. neskoro si sa spamatala.....
moznoze madarsko pozri
máš blbý počet dní, blbý rozpočet a blbý termín, pardon 😂 navyše si sa fakt spamätala dosť neskoro, ale možno budeš mať šťastie... Ja by som ale v každom prípade upustila od Tatier.
V polskych kupeloch hotel 4 * polpenzia so Stedrou vecerou 2 noci 2postelova izba 653€
co je to rozumna cena? :D kazdopadne, ak najdes nieco, co ta zaujme, odporucam hned rezervovat, lebo hladat az teraz silvestrovsky pobyt je vacsinou neskoro 🙂