Prvá rodinná lyžovačka

4. jan 2024

Ahojte maminy. Sme štvorčlenná rodinka. Celý život sme a manželom chceli lyžovať, no nikdy nebol čas. Na lyžiarskom nebol ani jeden z nás. Ja som pár rokov snowboardovala, no odkedy mám deti, nebol priestor. Konečne podrástli, tak by sme radi začali, no nevieme ako začať. Dá sa najať inštruktor pre celú rodinu? Alebo sa to dá zvládnuť aj bez neho? Výstroj sa dá požičať, alebo je lepšie si ju kúpiť? Ďakujem

anjelicek26
4. jan 2024

Deti do lyziarskej skoly, vy dvaja instruktora na prve dva-tri dni.. urcite nie spolu, to nema velmi zmysel...deti sa ucia techniku inak, ako dospely. Vystroj definitivne pozicat. Aj kvoli preprave. Vacsina lyziarskych skol ma rovno balicek - lyziarska skola + pozicanie vystroje... kupovat nekupujeme a to ani nam dospelym, skutocne som rada, ked mam pripravene navoskovane dobre nastavene lyze od profikov a nemusim zapratat cele auto lyziarkami a vystrojou a vsetkym okolo toho...ale tak to som ja no...

eeffka
4. jan 2024

Urcite dospeli zvlast od deti a vo vasom pripade pozicat vystroj. Ale porataj sii dobre co to bude stat lebo vas rovno na svahu vyvrati 😂

autor
4. jan 2024

@anjelicek26 jej ďakujem. Super, tak to skúsime. 🥰

povuma
4. jan 2024

Ak sa tomu chcete venovať a lyžovať pravidelne, tak deťom požičať výstroj na celú sezónu a vám kúpiť z bazáru ( dajú sa veľmi dobré zohnať)....a potom už len inštruktor pre dospelých a deti...ak ste športovo zdatní, bude vám stačiť jedno dve dopoludnia a potom môžete ísť sami na menší svah...

madeincssr
4. jan 2024

Prvy krat urcite pozicat (vyberte si mensie stredisko s peknym sirokym, nie strmym, zaciatocnickym svahom), deti do lyziarskej skolky a dospeli s nejakym instruktorom. Podla toho, ako vam to pojde, si neskor vystroj mozete kupit z inzeratov (ako bazos), alebo ski bazarov.

sense
4. jan 2024

Dospelí inštruktora zvlášť a deti zvlášť alebo pre deti je možnosť lyžiarska škôlka. 1x by som výstroj požičala a potom uvidíte.

pininka1
4. jan 2024

Manžel je inštruktor, ma kopec rodín takto, príde otec a syn. Alebo mama a dcéra a pod. Určite sa na to dajte, je to krásny sport

mk1111111111
4. jan 2024

Vystroj najprv pozicat, mozno to niekoho z rodiny nebude bavit.

muchotrafka298
4. jan 2024

Vystroj si urcite na prvykrat pozicajte, nikdy nevies, ci to nebude aj poslednykrat co lyzujete. Instruktor zvlast pre deti a zvlast pre dospelych. Zisti si vopred ceny, aby Ta tam rovno z tych palok nevyvalilo. Lebo to vobec nie je lacna zalezitost, ze za par EUR zbuchas pozicanie vystroje a instruktora.