Poraďte wellness hotel do 1,5 hodiny od Bratislavy

31. dec 2024

Kde su bazeny vhodne pre malicke deticky. Dakujem krasne.

petamich
31. dec 2024

Ak nemusi byt na Slovensku tak my s malym chodime do Danubius Buk v Bukfurdo, pre deti super 🙂 aj pre dospelych, len si treba zobrat tu zrekonstruovanu izbu

madeincssr
31. dec 2024

Nie je to do 1,5 hod., ale aj TK Vadas Sturovo (ten welness hotel) ma relativne novu mensiu welness budovu s pristupom priamo z hotela. Ale nepoznam to zvnutra osobne, museli by sa vyjadrit skusenejsi.

markusrasford
31. dec 2024

Patince

kacena4
31. dec 2024

zochova chata

tahomi
31. dec 2024

@kacena4 zochova chata nie je pre deti, adult friendly.

autor
1. jan 2025

@petamich to vyzera super, aj cena dost prijatelna .. dakujem 🙂

petamich
1. jan 2025

My tam presne preto chodime 🙂 ze cena nie je premrstena, nie je to daleko, maju all inclusive, co hlavne pri malom dietati padne vhod, jasne nie je to turecky all inclusive ale varia super a najest sa da v priebehu celeho dna, detsky kutik, bazeny pre deti aj pre uplne male deti, aj neskor pocas roka je to tam fajn, lebo ten vonkajsi areal je tiez velmi dobry, len to je tam aj viac ludi zvycajne 🙂 izbu berieme tu zrekonstruovanu a sme velmi spokojni a super je aj to, ze tym, ze je to kids friendly, tak oni skoncia o 22:00 program (ak nejaky je), zavru bar a ostane tam ticho, akurat teda v okoli toho vela nie je, da sa tam prejst, v sezone chodi "vlacik" ale my ked tam ideme na vikend, tak ani nic viac nepotrebujeme (prepac som ti taku nevyziadanu recenziu dala)

michal_dr
2. jan 2025

@petamich Znie to dobre 😉👍
Radsej uprimnu recenziu od niekoho z fora, nez fiktivnu z hotela 😉
Cez čo robíš rezervačky? Myslim, koli cene, balikom služieb... priamo cez web hotela ci sprostredkovatelske weby?

petamich
2. jan 2025

@michal_dr 🙂 vzdy cez web hotela, ked sa zaregistrujes, tak ti daju 10% zlavu (nie fiktivnu ale realnu), web maju aj v SK napr. kedze im tam chodi relativne dost slovakov, uz tam chodime vlastne treti rok a stale to pomaly vylepsuju - pridali novu oddychovu zonu len pre dospelych, 2024 zrekonstruovali wellness a moj muz vravi, ze tam velmi dobre varia 😃

Pripajam aj link, cez tento ja vzdy rezervujem. https://www.danubiushotels.com/en/our-hotels-bu... Neviem ake maju ceny na tento rok ale snad sa nejako dramaticky nezvysili, lebo pomer cena vykon sluzby bol doteraz velmi dobry, hlavne v porovnani s tymi nasimi zial.

michal_dr
2. jan 2025

@petamich Super, ďakujem 😉👍

autor
3. jan 2025

@petamich dakujem moc aj za recenziu. Mame booknute tak som zvedava 😊

petamich
3. jan 2025

autorka: verim, ze nebudete sklamani 🙂