Poraďte pobyt s deťmi v zime

3. jan 2025

Ahojte, chceli by sme nejaký predĺžený víkend s deťmi, ale vždy čakáme až na teplo aby sme mali kam chodiť po výletoch. Máte nejaké tipy kde by sa dalo ísť s deťmi na víkend teraz počas zimného obdobia na víkend ? 🙂 (nelyzujeme a wellness jasné môže byť, ale chcela by som niečo iné hlavne nie ako jediný program).

nina004
4. jan 2025

Aké staré sú detí? A kde by si ten pobyt chcela? Aby si tu nenašla rady len vo svojom okolí. Ale za mňa napr Tatry. Môžete ísť na Štrbské, na Hrebienok z tamaď sánkovačka, Ľadový dom,pre malé deti Planet Tatry, Tricklandia pre staršie deti, AquaCity...

svetlonos
4. jan 2025

Kamoska je nesmierne nadšená z jedného hotela v AT. Ale tie ceny sú brutalne...

autor
4. jan 2025

@svetlonos joj to nie zabudla som dopsiat že také ceny v rámci normy 😀

autor
4. jan 2025

@nina004 ďakujem pozriem to okolie triklandie nato som zabudla. My sme v okolí ilavy takze tu mi asi nikto pobyt blízko radiť nebude 😂

kika2565
4. jan 2025

Liptovský Ján... Jánska dolina ...penzión galanto.. teraz sme tam boli na týždeň.. bolo super.
K nim patrí aj penzión horec a hotel fim .

svetlonos
5. jan 2025

Myslela som si 😁 Oni majú veľkú rodinu a keď je teraz na materskej, poprosila ich namiesto milion hracie o poukážky do toho hotela 🙂.
Ja som to pozerala pre nás, 2x dospelí 2x dieťa na víkend cez 500e 🫣 ale inak vraj je to tam super.