Poradíte prosím dobre miesto v Tatrách na 2-3 noci pre rodičov a svokrovcov na jesenný pobyt ? Môže byť aj penzión s vlastnou stravou, ale miesto s pekným okolím, výletmi, bazén, lanovka..
@machulka13 my sme rodicom kupili pobyt pia-ned v Lomnici v Belvue. Obcas maju dobre akcie na zlavedna alebo zlavomate. Vikend s ranajkami a neobmedzeny vstup do bazena okolo 300e.
My sme boli tento rok v hoteli Patria na Štrbskom Plese a veľmi sa nám páčilo. My sme boli síce s deťmi, ale bolo tam aj veľa dôchodcov. Jedlo bolo fakt skvelé, super wellness a hotel má super polohu na prechádzky, výlety.
@machulka13 tiez odporucam hotel Sorea v Tatr.lomnici, ktory spominala viestta 🙂
@viestta mám také informácie, že hotel Morava už vlastne nie je hotel. Ako hotel je už zavretý.
@machulka13 TMR aktuálne ponúka podľa mňa super akciu. Za každú noc strávenú v niektorom z ich hotelov dostanú ubytovaní hostia vstupy na lanovky a do aquaparkov zdarma. Aquaparky ich asi nenadchnú (i keď saunové svety majú Tatralandia aj Bešeňová skvelé), ale tie lanovky by mohli👍 Sú tam aj Vysoké Tatry 👍
@machulka13 odporúčam hotel MONTFORT, cez zľavomat.sk, za slušnú cenu krásny pobyt. Naši si veľmi chválili.
https://www.zlavomat.sk/podnik/28672-hotel-mont...
Kontakt Stará Lesná
Ďakujem všetkým za rady aj tipy 👍
Ak su rodicia a svokrovci dochodcovia maju narok na pobyt so statnou dotaciou v hoteloch Sorea. Kazdy tatransky Sorea hotel ma bazen, pekne okolie a na lanovku si dojdu.
Alebo este skus hotel Morava v Tatr. Lomnici. Len ten je bez bazena ale da sa chodit kupat do Uranu