Pobyt na Slovensku s malými deťmi

1. jan 2024

Prosím poraďte niečo. Pôvodný plán bol Sitno, ale nechce sa nám minúť toľko peňazí za 3 noci na Slovensku. Nejaký hotel/penzión, s detskou herničkou a možnosťou dostať sa v župane z izby do welness. Potrebujeme na par dni zmeniť prostredie 🙂 Ďakujem ❤️

dadka1997
1. jan 2024

Kolko ľudí a do akej sumy sa potrebuješ zmestiť? V Tatrach je vela krasnych miest, i penzionov, a peniaze stoji vsetko, žial.

sorciera24
1. jan 2024

hotel Čingov by to mohol splnať, cena je ovela lepsia než Sitno a pod. ....pozri

tundra
1. jan 2024

https://www.fimjasna.sk/rehabilitacia/
Boli sme tam strasne davno,dobre varili,ako teraz neviem...

ankare
1. jan 2024

v ostrihome Portobello a Grand. Paradne hotely 5 minut od hranic.

eskop
1. jan 2024

Mne sa veľmi páči Demänová rezort napr..síce neviem aké sú ceny momentálne. Do sitna sme chceli ísť aj my v lete ale keď som videla ze 3noci by nás vyšli 1000e ,mala som dost🤣

dagas
1. jan 2024

Hotel Hubert

andreakotesova
1. jan 2024

Oproti Sitnu je hotel https://www.termalvyhne.sk/ Perfektný 👌

babulkomale
1. jan 2024

@eskop ja som tiez dufala ze ked im ludia nebudu tie ceny zrat, tak sa spamataju, ale asi nemusia, ved to vidis aj tu, baby pisu ako zarobia po tisicke, ale "mame vsetko, aj dovolenky aj darceky, aj jest mame co, aj k moru chodime" tak co by zlacnovali, ked je vsetko plne.
Ja som si povedala, ze zdute casnicky v Tatrach si moje zarobene peniaze nezasluzia, proste mi pride absurdne pchat ich do ubohych sluzieb.

slavkadi
1. jan 2024

Hotel Aquatermal Dolná Strehova

eskop
1. jan 2024

@babulkomale ja som napr za dovolenková ie tu na sk.. radšej podporím našich ako teda cez kovid sme si to vraveli. Ale už také prestrelene ceny co dávajú tu na sk q za také služby.. to už môžeme ísť do talianska 🤣

lubica088
1. jan 2024

@ankare 350 za noc pre 2+2 ? Tak to rovno do sitna moze ist

autor
1. jan 2024

@sorciera24 toto ma zaujalo, ale podľa recenzií sa nevieme rozhodnúť. Máš osobnú skúsenosť?

autor
1. jan 2024

@andreakotesova vyzerá super ale v našom termíne obsadený :/

sorciera24
2. jan 2024

Ano mam,v máji sme boli, zvonka vyzerá hotel staršie,ale vnútri dupeer, skvelé wellness,bazén teplotou vhodný aj pre deti a jedlo bolo z jedných naj aké sme na sk mali, majú dtesky kútik,pong pong, parkovisko....blízko prirody

autor
3. jan 2024

@sorciera24 super ďakujem, už sme rezervovali 🙂

autor
16. jan 2024

@sorciera24 už sme aj doma a ďakujem za skvelé odporúčanie, v hoteli sa nám veľmi páčilo 🙂

sorciera24
17. jan 2024

tak to som rada....aj my sme boli spokojni, hlavne wellnes a strava