Pobyt na Slovensku pre 4 osoby

27. máj 2024

Je realne najst pobyt pre 4 dospele osoby a jedno dieta 2 roky na 3 noci s polpenziou za max 650 eur...vsetko co pzeram na jul alebo august je okolo 900 a viac..ak mate nejaky navrh budem vdacna... pred rokom sme nasli v pohode teraz nic...

zorkahorka
27. máj 2024

A kebyze kuknes menej zname a lacnejsie regiony? Na orave alebo kysuciach by si nenasla?

sun_shine_2020
27. máj 2024

Lokalita? Vybavenie ubytovania? Hotel/penzion?Chcete nejaku rodinnu izbu alebo budete spat vsetci spolu v jednej izbe?
Napis viac, urcite ti poradime 🙂

sun_shine_2020
27. máj 2024

Pozri Hotel Tatranec (bola som tam kedysi davno, starsi hotel, nic extra ale nam to stacilo).

autor
27. máj 2024

@sun_shine_2020 lokalita moze byt hocikde, pozerala som aj kupaliska ako sturovo, diakovce, bojnice, tatry slovensky raj, aj zdmplinsku siravu... urcite by nam viac vyhovovalo mat 2 samostatne izby.. vybavenie mozno nejake ihrisko pre 2 rocne..a mozno bazen ideal vonku..

zorkahorka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zorkahorka
27. máj 2024

travite cas na hoteli alebo chodite do okolia po vyletoch? my napriklad nikdy neberieme hotel s polpenziou, ale apartmany alebo male penziony, kde si mozeme varit, odlozit par zakladnych surovin na ranajky a veceru, inak sa stravujeme kade-tade a vyjde to ovela lacnejsie

tundra
27. máj 2024

Nasiel som😉,kedysi sme tam boli a pacilo sa nam,prave mi prisla ponuka na email.
https://horecliptov.sk/leto-2024-akciove-vikend...

romi9
27. máj 2024

Pozrite na Zlavomate penzion Diana v Piestanoch