Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s plavbou na lodi po Oravskej priehrade. Chystáme sa tam na pár dní a v ponuke majú aj plavbu. Je to v pohode trasa, zvládne to 5ročné dieťa? Nebude jej alebo aj nám zle z toho kolísania po vode? 🙂 Ešte som tak nešla preto sa pýtam. Čo zobrať na loď? Len pitie či aj niečo na zahryznutie? Ako je to dlho? Ďakujem.
@martina374 jasne ze zvladne aj 5 rocne 🙂 je to kratka plavba 🙂 na zahryznutie max nieco drobne a vodu pre istotu...inak je tam veelmi pekne 🙂
@martina374 krásny výlet.Nie, necítila som kolísanie a väčšinou sa ide na ostrov kde máte rozchod asi hodinu?
@martina374 ci vam bude zle alebo nie ti nikto nepovie dopredu, treba vyskusat. Su ludia, ktorym je zle aj pri malych vlkach, su ludia co morsku chorobu nedostanu nikdy
@martina374 len sa snaž prísť na pontón skôr a sedieť vo vnútri.
My sme prave chceli sediet hore vonku, je odtial lepsi vyhlad. Aj ked v tomto horku to nie je nic moc. Ale inak super vylet, 5-rocne to isto zvladne.
Sice tomu hovoria oravske more, ale vlny a priliv/odliv tam necakaj. 🙂
@martina374 je to v pohode a trva to par minut 🙂 nic by som nebrala na zahryznutie…