Pet friendly hotel na Slovensku

22. nov 2024

Dobry den prosim vas poznate nejaky pet friendly hotel? Kdekoľvek na svk

biba_18
22. nov 2024

napr. piešťany villa vodička alebo aj v magnolii v piešťanoch môžete so psom (teda pokiaľ máš peta psa, že...)

janai1
22. nov 2024

Tak takých hotelov je kvantum...

michaela412
22. nov 2024

Hotel Bystrá - Brezno

autor
22. nov 2024

@biba_18 mam macicku

elenajezova
22. nov 2024

Stačí pozrieť cez Booking. Tam vždy je údaj, či je povolené aj zvieratko. My sme vždy vo Vysokých Tatrách s mačičkou.

autor
22. nov 2024

@elenajezova dakujem hladam nieco na cca tyzden potrebujem si od všetkého oddychnut mam tazke obdobie, takze mi je jedno kde to bude. Ďakujem pozriem si to.

biba_18
22. nov 2024

vo ville by to išli si myslím ...

mistymay33
22. nov 2024

je ich naozaj vela, odporučam pozrieť booking, tak sa dá vyselektovať pet friendly hotely dovolenky. Su tam aj hotely, aj sukromné apartmány. Tam si pozrieš, vyhľadáš a potom si rezervuješ bud cez booking, alebo priamo zavoláš do hotela.

autor
22. nov 2024

@mistymay33 dakujem pekne

simisi
22. nov 2024

Hotel Toliar na Štrbskom plese 😉

ssimusska
22. nov 2024

Za mňa je topka Kempinski na Štrbskom plese 😄 tak ústretových ľudí voči psíkovi som ešte nezažila.

autor
22. nov 2024

@ssimusska tiez ma ťahá do tatier ale nikdy som s macickou takto nebola v hotely ona je super prisposobiva, len som si vzdy myslela ze iba so psami ludi pustia do niektorých hotelov

ssimusska
22. nov 2024

@autorka no to neviem ako majú s inými zvieratami, vždy som všade videla písané len o psoch. Možno by bolo daj napísať mail alebo rovno zavolať a spýtať sa