Penzión Mária*** - Liptovský Mikuláš

minesasubu
17. feb 2024

Ahojte ,

navštívili ste niekto tento penzion blizko demanovej ?

ďakujem

mnau123
17. feb 2024

@minesasubu Ano, 1.krat ako bezdetni a ked sme videli ake je to tam baby friendly a boli sme tam v ten vikend jediny par bez dietata :D, vraveli sme ze raz urcite s dietatom. Takze minulu jesen sme tam boli 2.krat.
Zaujima ta nieco konkretne?

minesasubu
autor
18. feb 2024

@mnau123 vlastne ma zaujimaju hlavne izby , chceli by sme apartman a ze ako je to s pristupom ked budeme chciet ist niekam len s kocikom bez auta popozerat nieco
a celkovy dojem z pobytu ci si mame dat na nieco pozor a tak
mame 1,5 r dieta

mnau123
18. feb 2024

@minesasubu my sme boli ubytovani v apartmane v budove, ktora je vedla hlavnej budovy penzionu (v hlavnej budove maju tusim len jeden apartman, ale nie som si ista). Apartman je dostatocne priestranny, zmestili sme tam kocik, jedalensku stolicku atd. Akurat sme pri rezervacii povedali ze ak je mozne nech nas daju na prizemie, aby sme nemuseli kocik trepat hore dole po schodoch.
Co sa tyka dostupnosti kocikom, to sme chodili len po dedine (obchod, mini ihrisko), inak sme na vylety mimo stale brali auto. Neviem ci sa da dostat na nejake zaujimave miesto len kocikom.

Ja som mala dojem z pobytu vyborny, je to utulny rodinny penzion, fajn jedlo, velky presklenny detsky kutik hned vedla restiky, bazen, na zahrade hojdacky, smykacka atd.

minesasubu
autor
19. feb 2024

@mnau123 skvelé dakujem 🙂