Oddych sama so sebou cez víkend, keď nemám s kým a kde

laurikasarinkaq
12. apr 2024

Ahojte viete mi poradiť kde sa dá oddýchnuť cez víkend keď ho nechcem stráviť len doma na gauči pri telke ?
Mám za sebou strašne ťažké týždne v práci čiže posledné mesiace stále len sobota nedeľa upratujem a ležím .. mám veľmi náročnú prácu a chcem cez víkend nejakú zmenu len ja vlasne ani neviem ako sa dá inak oddychovať ako doma na gauči .. ale niečo len čisto zo soboty na nedeľu v nedeľu poobede už musím byt doma a chystať domácnosť a veci do prace
Podotýkam že žijem sama v meste kde nemám kamarátov ani rodinu , mám 24.r a pocit že som život oddala len zarábaniu veľa peňazí ale nic iné nerobím .. asi hlavne preto lebo nemám skym ..
A keď som aj mala skym vždy som ich odbila slovami nemôžem budem pracovať ..

domkakvet
12. apr 2024

@laurikasarinkaq vybehni do mesta na zmrzlinu.

romanovic
12. apr 2024

@laurikasarinkaq neviem odkial si, ale pohladaj na fb skupiny s roznym zameranim z tvojho okolia - typu partak na turistiku, partak do tanecnej skoly, atd.

adeladulova
12. apr 2024

Zaplatila by som si wellnes pobyt

anjelicek26
12. apr 2024

Ja len ze keď zijes sama, nikto neprijde robiť paniku, ked jeden víkend neupraces. Normalne si zabookuj víkendový wellness... bez vycitiek.. uži si to.

hederamonstera
12. apr 2024

Boze moj, kedy si chces viac uzivat zivota ako teraz? Mozes ist hocikam, kazdy ti poradi podla svojho gusta, ty si daj jeden dva dni na to, ze vypnes vsetok ruch (telku, radio, soc.siete) a zahlbis sa do seba a zistis co TY chces. A potom si to uzivaj.
Boze, nepremrhaj najlepsie roky zivota. Ked to citam az ma striasa aka skoda

struhanka
12. apr 2024

@laurikasarinkaq Ráno sa vybrať niekam na výlet do iného mesta, odmeniť sa novým tričkom/farbami/diárom/knihou/hrnčekom (podľa záľub a preferencií), prejsť sa uličkami, ísť na zmrzlinu, sadnúť si na terase na kávu/koláč, dať si dobrý obed, zbehnúť do múzea/do galérie/na výstavu/do kníhkupectva a večer si dať saunu.

pralinka86
12. apr 2024

Ja by som isla plavat, do vody niekam.. alebo na bicykel sa ist povozit, ak nemas, tak si ísť pozrieť nejaky, aspon nech poradia v obchode. Píšeš, ze zarabas fajn, tak hlava potrebuje vypnúť, pohyb je naj. Alebo este ist si kúpiť knihu
Pedikúra, manikura, masaz, tiez nemusí byt zle

andrejka1974
12. apr 2024

@laurikasarinkaq vykašlú sa na víkendové upratovanie , jednoducho chod na wellness alebo do prírody

zorkahorka
13. apr 2024

Ked chcem den pre seba, vybehnem dakde na biku alebo idem do mesta a len tak sa taram po obchodoch, nic nenskupujem. Alebo si urob vylet tam,kde si chcela ist

darkswan
19. apr 2024

Co upratujes tolko ked zijes sama?s mensou priebeznou upravou to musis mat v sobotu do 2 hodin