Ahojte, s priateľom, mojou kamoskou a jej priateľom máme na pláne ísť niekde na víkend, niekde sa ubytovať plus pobehať po pamiatkach alebo výhľadoch,atrakciach hocičo, ale nenapadá nás nič čo by sme mohli spojiť aj s ubytovaním… budem rada za každé nápady od vás☺️
Tam je veru krásne, tak veľmi rada chodievam. Nepíšeš odkiaľ ste napríklad. Mne ako prvý napadol Liptov, lebo tam plánujeme ísť. Páčilo sa nám aj na Spiši v Slovenskom raji. Záleží, čo chcete pobehať a vidieť.
mozno len napad, kedze je to trochu dalej....my sme sa vratili pred tyzdnom z Ceskych Budejovic... z BA cca 3,5 hodiny cesta, pozreli sme Cesky Krumlov, Hluboka, Tabor, Trebon, pivovar v Ceskych Budejoviciach. Boli sme ubytovany v Residence Marianska v Ceskych Budejoviciach. - zamky v Hlubokej a v Ceskom Krumlove su nadherne.... ani som netusila ze to tam tak zije... pri CR ma vzdy napadla len praha
Banská Štiavnica - kalvária, tajchy, Starý a Nový Zámok, Banské múzeum.
Liptovský Mikuláš a okolie - Stanišovská jaskyňa, Demänovská jaskyňa, Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva, Kvačianska a Prosiecka dolina, mlyny Oblazy, Žiarska dolina.
Zvolen - Pustý hrad, zámok.
Bardejov - Bardejovské kúpele, centrum mesta, Bašta.
Pekne je aj v Slovenskom raji či na Muránskej planine.
Trnava a okolie - gead dobra voda, klastor katarinka, rozarium+kastiel dolna krupa. V okoli su eare dalsie kastiele, bluzko su piestany,mna ohromil svaty jur
Skuste Banska Stiavnica a okolie