Ahojte, nevedeli by ste poradiť, chcela by som kúpiť pobyt pre dve osoby na 1-2 noci ale už rovno aj so skipasom…chcela by som to ako poukážku dať na vianoce
TMR pozri ale mozno to zverejnia tie ponuky neskor, tam muju baliky kde je ubytovanie, skipass a kupanie v aquaparkoch v ich sprave v cene pobytu, kolko je noci tolko krat dostanes skipass. Boli sme tak minuly rok vo februari, kupanie od prveho dna od rana, mozes sa ist kupat uz pred tym ako ta ubytuju, lanovky a skipassy platia od dalsieho dna, kupes sa v tratralandii a besenovej, lyzujes jasna, strbske, lomnica a tusim aj smokovec neaky tam bol, vsetko ti povedia resp najdes na stranke.
Presne ako je písané vyššie cez hotely ktoré spadajú do tmr dokonca odporúčam sa prihlásiť cez gopass je zľava 10% z ubytka
Baby a na tom TMR sa to nedá tak ako na zľavomate? Nechcem zadávať pri objednávaní konkrétny dátum
Toto ti neviem povedat my sme to zadavali na konkretny datum uz pri rezervacii, mozno keby si tam zavolala tak ti poradia, ja som tam volala ohladne inej veci a velmi tam boli ochotni a poradili mi vsetko co som chcela.
My sme takto so skipasom boli ubytovaní v Strachan rezort Ždiar.