Lyžovačka koncom februára - Kubínska Hoľa

mamalen
11. okt 2024

Máte niekto skúsenosť? Syn má ísť na lyžiarsky zo školy. Bude tam v tomto termíne sneh? Viem, že zo tam umelo zasnežujú, no ako pozerám v tomto roku tam bolo cca 14 stupnov 🤷‍♀️

wintery
11. okt 2024

@mamalen na konci februára podľa mňa už nie. Keď tak koniec decembra a polka januara. Zasnezovat mozu, ale je to onicom. Vysuchane svahy, sneh sa topil. Chcela som tam ísť minuly rok na začiatku februára, ale musela som to zrušiť práve kvoli podmienkam.

magic08
11. okt 2024

ak bude taka zima ako ta minula, tak urcite nebude. Moja dcera bola minuly rok zaciatkom marca!!! 😒 a vozili sa po okoli a hladali kopce so snehom

mikella912
11. okt 2024

no minulý rok bola slabšia zima u nas aj školkari z našej skolky tam boli a veru už posledné dni ani nesli lebo neboli podmienky ale každý rok to je iné zvačša sa tam lyžuje aj dlhsie kludne aj marec

ibrunova
11. okt 2024

Tam sa bežne lyžuje minimálne do konca marca, takže sneh by mal byť. Ale nikdy nevieš, aká bude táto zima.

ajka19
11. okt 2024

myslím, že bez obáv, K hoľa má vždy udržiavaný svah, a dá sa lyžovať aj v tom období

onedaynick
11. okt 2024

@ajka19
@ibrunova tento rok cez jarne prazdniny sa nedalo.

lucik194
11. okt 2024

tento rok bola extremne tepla zima. meteorologovia naopak predpovedaju na tuto zimu - chladnu a dlhu zimu.
nikto nevie kde bude pravda.
na K. Holi normalne byva sneh aj v marci. treba ratat, ze vacsinu sezony sa lyzuje len v hornej polovici, dole byva neudrziavana

arieska
11. okt 2024

každá zima je iná. v roku 2022 sme tam lyžovali ešte v marci, minulý rok už vo februári nebol sneh.