Ahojte, poznate niekto tento kut Slovenska?
Nechtiac som nasla doklad o kupe predlz.vikendu v chatke patuch. Je to preskleneny domcek. Manzel nas chce prekvapit. Co som googlila, ze to je preskleneny dom, avsak naokolo vyskyt medvedov. A o to ide. Mam panicky strach z medvedov a my tam budeme sami 4 v lese spat? Az mi zle zostalo. Spia uz medvede? Vie sa medved dostat dnu? Bojim sa, ze si ten vylet vobec neuzijem. Aj ked prostredie vyzera nadherne. Jazero pred chatou, hojdacka nad jazerom. Nechcem muzovi prekazit radost, ale budem sa tam bat. Poznate to prostredie? Je bezpecne? 🙉🙈😕
medveď si určite nevie otvoriť dvere ani okná aj keby sa tam objavil
@renka0910 dakujeeeem🤩🙏💗🎄❄️💙
@tina1549 ani rozbit okno? 🙉kedze je to cele presklenene🙉😃
@papaya308 pomooooc.tam pri tom presklen.dome? Wrrr..ale ved je to 200m od hlav.cesty🙉
Nehysterci. Ten medveď ťa nebude chcieť loviť. A ak budete robiť primeraný ruch,tak tam ani nepôjde. Uži si krásne prostredie. Tu kde žijem ja bolo minulý rok niekoľkokrát vidieť medveďa aj priamo v dedine. Pri našom dome dva krát. Ale keby som mala panikáriť,tak nemôžem robiť,žiť v našom dome a chodiť na krásne prechádzky.
Chodíme tam často, bývame pár km odtiaľ a nikdy fakt nikdy sme tam nestretli medveďa ani iné nebezpečné zvieratko 🙂a je tam krásne 🙂
@angela85 dakujem
@motolica uz sme tu.je tu nadherne.a vobec to neni hlboko v lese😃vies mi dat tipy, kam zajtra s detmi do okolia? Betlehem mame v plane, zilinu po tme. Iny program nemame🙂
Ahoj, áno ja toto prostredie poznám. Je to krásna chatka kúsok od cesty a nie uprostred lesa. Tabuľky o zvýšenom výskyte medveďov sú v doline zavesené na nariadenie úradov, ale medveďa tam nikto nevidel 🙂 Vôbec by som sa nestresovala a užila by som si prekvapenie od manžela.