Let Košice/Bratislava

5. aug 2023

Dobrý večer prosím vas je tu niekto kto takto letel viete mi napísať cenu približne lebo ja sa do toho nevyznám ..cez akú stránku si mám zarezervovať ja totižto prvýkrát niečo takéto riešim ..

viestta
5. aug 2023

Z Kosic sa lieta do Bratislavy?

lucik194
5. aug 2023

ba kosice sa teraz dlhsie nelieta, lieta sa ke / vieden kolega tak lietaval v zime

ke vieden 50 min

viestta
5. aug 2023

Vyhodnejsie mas ist IC vlakom, ten chodi 2x denne alebo potom rychlik, ten ide kazde 2 hodiny

nikasmile
5. aug 2023

@lucik194 presne tak KE - Viedeň.

yanni
5. aug 2023

@viestta co ja viem. Jasne, vlakom to ma lacnejsie ale 5 hodin trcat vo vlaku? Plus a zial vlaky maju stale meskanie. Ak sa potrebuje do BA dostat rychlo tak KE-Vieden to ma rychlo a z Viedenskeho letiska ma bus priamo na Nivy. A je tam rychlo.

viestta
5. aug 2023

@yanni len vlaky chodia castejsie.

syslik81
5. aug 2023

@yanni prirataj si check in a cas vytrepania sa z letiska tak casovo to vyjde pomaly nastejno vzhladom na to,ze musi este aj do viedne

yanni
5. aug 2023

@viestta ved ano, ale j tak v tom vlaku sedis 5 hodin. Plus rataj este meskanie. Ja som isla v pondelok BB-BA a ledva som stihla prestup na vlak do Viedne. A to som mala na prestup 40 min. Vlakom sa uz absolutne neda verit.

yanni
5. aug 2023

@syslik81 Check in online, nemusis byt tak skoro na letisku plus zalezi ci ma batozinu na odovzdanie. ak nie, tak staci ist rovno na kontrolu plus gate. A mne trvalo vytrepanie sa z W letiska k autobusu do BA 10 min s len board kufrom. Lietadlom mas istotu, ze nebude mat extremne meskanie. Ja uz mam vlakov po krk. Stale nieco. A nie len na SK. POndelok, meskanie vlak BB-BA a meskanie vlak Vieden-Mnichov. Do Mnichova sme prisli presne o 61 minut neskor. Vlaky vzdy vysli z mojej stanice presne. Cestou sa vzdy nieco pototo. Najcastejsie sa nejaki blazni prechadzaju po kolajniciach. Do hned mas minimalne 20 minut statie, take su pravidla.

maranco
5. aug 2023

Nočný lôžkový vlak by nebol dobrý? Večer ľahneš a ráno sa zobudíš v BA.
Košice - Bratislava sa dá cez Ryanair, ale s prestupom v Londýne.