Lacný pobyt na západnom Slovensku

3. aug 2024

Ahojte potrebujem zohnať lacnú pobyt najlepšie západné Slovensko niekde alebo Piešťany tak aby tam bola polpenzia a najlepšie aj nejaký bazén v termíne 9-11.8 pre dve dospelé osoby a najlepšie do 200 eur 😁

rozculena
3. aug 2024

no veď si zožeň....alebo čakáš,že niekto z koňa začne teraz prehľadávať kvôli tebe net?

nelca84
3. aug 2024

Otvor si booking a filtruj, ci my ti to mame hladat?

sisa_s
3. aug 2024

Ani prosim, ani dakujem...a nauc sa pouzivat slovo najlepsie

autor
3. aug 2024

@rozculena
@nelca84
@sisa_s veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede naozaj som nečakala že ešte aj pri tejto otázke kde som chcela len poradiť ubytovanie budú iba útočné odpovede...fakt lepšie skončiť s touto stránkou nechápem na čo vôbec odpisete keď sa nevyjadrujem k veci. Otvorte si teda diskusiu kde niekto niekoho podvádza, uráža a podobne keď tá moja téma je taká pohoršujuca. Pekný večer

limoncino
3. aug 2024

No tak ale čo si čakala? Že niekto sadne za net a začne hľadať a naserviruje Ti tu linky?

autor
3. aug 2024

@limoncino nie čakala som vaše rady a skúsenosti. Tu už nie je jedna normálna odpoveď a to myslím v každej diskusii

rozculena
3. aug 2024

ty sa nepýtaš na skúsenosti,ty žiadaš,aby ti niekto vyhľadal nejaký lacný pobyt,zadala si aj presné požiadavky

fadama
3. aug 2024

Veď čaká len nejaké rady, ak ste boli na nejakom takom pobyte a vedeli by ste jej ho odporučiť.
🤦‍♀️
Čo ste hneď všetké nervózne a útočné.

rozculena
3. aug 2024

@fadama ona nečaká rady,ona zadala jasné požiadavky,aby jej to niekto zohnal

autor
3. aug 2024

@rozculena no ten nick ti sedí dokonale 😂 ok viac sa tu pýtať nebudem strata času fakt 😁

autor
3. aug 2024

@rozculena áno jasné presne tak aj zaplatiť mi to môžeš 😂🤔

autor
3. aug 2024

@rozculena čo je na Tom že som napísala dátum aby z toho bolo zrejmé že ide o víkendový pobyt? Niekde sa dá ubytovať len na viac nocí a našla som aj ubytka s nástupom len v nedeľu 🤔 tak prepáč nabudúce nebudem taká konkrétna 😂

fadama
3. aug 2024

@rozculena ja nevidím na tom nič zlé, veď len napísala pár informácií pre lepšie rady a čoho sa dočkala?
Netreba komentovať všetké diskusie,hlavne keď nemám čo normálne povedať.

nelca84
3. aug 2024

@fadama a ty jej co teda radis? Ale nech to splna kriteria.

fadama
3. aug 2024

@nelca84 ja nemám čo poradiť, nemám žiadnu takú skúsenosť.

e1i
3. aug 2024

V PN sotva zozenies pobyt podla tvojho zadania do 200e pre obe. Byvam tu
Hotel Park 258 e s ranajkami na bookingu na tie datumy naslo

cukroska
3. aug 2024

Tak a čo ti v tom bráni..?Stále tvrdím treba tomu len povenovať kus času. Hľadať googlit zaberie dosť času každému. Cez booking sú.

simca115
4. aug 2024
nelca0510
4. aug 2024

Vyklikaj si tieto požiadavky cez booking.

oli18
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1sally12
4. aug 2024

Ty si nechcela poradiť, ty si chcela rovno zohnať 😏 inak by si to formulovala iným štýlom

autor
4. aug 2024

@1sally12 prepáč že neformulujem vety podľa tvojich predstáv 😁

1sally12
4. aug 2024

Anonym - to nie sú moje predstavy 😉 to ty sa tu rozčuluješ, že si chcela len poradiť, pričom si poradiť nechcela, ale nech ti to rovno niekto vyhľadá. Inak by si napísala, že 'potrebujem poradiť taký a taký pobyt'. Chápeš? Takže zbytočne sa rozčuluješ 😃 snáď si nečakala že ti to niekto naservíruje na striebornom podnose.

autor
4. aug 2024

@1sally12 myslím že každý normálny človek by pochopil že som chcela poradiť to Že je to možno nešťastne sformulovane je druhá vec ale nikde nepíšem dajte mi sem linky 🤔

zuzubb007
4. aug 2024

Za 200 euro ti neviem poradiť, kedze neviem či vôbec na Slovensku sa dá zohnať hotel s polpenziou na jednu noc a bazénom v tejto cene, len booking kukni a nájdeš určite dačo, len musíš rátať, že len jedna noc viac určite nie, my sme drahší ako zahraničie s istotou

autor
4. aug 2024

@zuzubb007 pozerala som Zľavomat skor ale skúsim teda aj ten booking