Ahojte potrebujem zohnať lacnú pobyt najlepšie západné Slovensko niekde alebo Piešťany tak aby tam bola polpenzia a najlepšie aj nejaký bazén v termíne 9-11.8 pre dve dospelé osoby a najlepšie do 200 eur 😁
Otvor si booking a filtruj, ci my ti to mame hladat?
Ani prosim, ani dakujem...a nauc sa pouzivat slovo najlepsie
@rozculena
@nelca84
@sisa_s veľmi pekne ďakujem za vaše odpovede naozaj som nečakala že ešte aj pri tejto otázke kde som chcela len poradiť ubytovanie budú iba útočné odpovede...fakt lepšie skončiť s touto stránkou nechápem na čo vôbec odpisete keď sa nevyjadrujem k veci. Otvorte si teda diskusiu kde niekto niekoho podvádza, uráža a podobne keď tá moja téma je taká pohoršujuca. Pekný večer
No tak ale čo si čakala? Že niekto sadne za net a začne hľadať a naserviruje Ti tu linky?
@limoncino nie čakala som vaše rady a skúsenosti. Tu už nie je jedna normálna odpoveď a to myslím v každej diskusii
ty sa nepýtaš na skúsenosti,ty žiadaš,aby ti niekto vyhľadal nejaký lacný pobyt,zadala si aj presné požiadavky
Veď čaká len nejaké rady, ak ste boli na nejakom takom pobyte a vedeli by ste jej ho odporučiť.
🤦♀️
Čo ste hneď všetké nervózne a útočné.
@rozculena no ten nick ti sedí dokonale 😂 ok viac sa tu pýtať nebudem strata času fakt 😁
@rozculena áno jasné presne tak aj zaplatiť mi to môžeš 😂🤔
@rozculena čo je na Tom že som napísala dátum aby z toho bolo zrejmé že ide o víkendový pobyt? Niekde sa dá ubytovať len na viac nocí a našla som aj ubytka s nástupom len v nedeľu 🤔 tak prepáč nabudúce nebudem taká konkrétna 😂
V PN sotva zozenies pobyt podla tvojho zadania do 200e pre obe. Byvam tu
Hotel Park 258 e s ranajkami na bookingu na tie datumy naslo
Tak a čo ti v tom bráni..?Stále tvrdím treba tomu len povenovať kus času. Hľadať googlit zaberie dosť času každému. Cez booking sú.
https://www.zlavomat.sk/cestovanie?list=1#ponuky skús pozrieť toto 🙂
Vyklikaj si tieto požiadavky cez booking.
A jazero moze byt? https://www.kamnavylet.sk/sk/atrakcia/jazero-ho...
Ty si nechcela poradiť, ty si chcela rovno zohnať 😏 inak by si to formulovala iným štýlom
@1sally12 prepáč že neformulujem vety podľa tvojich predstáv 😁
Anonym - to nie sú moje predstavy 😉 to ty sa tu rozčuluješ, že si chcela len poradiť, pričom si poradiť nechcela, ale nech ti to rovno niekto vyhľadá. Inak by si napísala, že 'potrebujem poradiť taký a taký pobyt'. Chápeš? Takže zbytočne sa rozčuluješ 😃 snáď si nečakala že ti to niekto naservíruje na striebornom podnose.
@1sally12 myslím že každý normálny človek by pochopil že som chcela poradiť to Že je to možno nešťastne sformulovane je druhá vec ale nikde nepíšem dajte mi sem linky 🤔
Za 200 euro ti neviem poradiť, kedze neviem či vôbec na Slovensku sa dá zohnať hotel s polpenziou na jednu noc a bazénom v tejto cene, len booking kukni a nájdeš určite dačo, len musíš rátať, že len jedna noc viac určite nie, my sme drahší ako zahraničie s istotou
@zuzubb007 pozerala som Zľavomat skor ale skúsim teda aj ten booking
no veď si zožeň....alebo čakáš,že niekto z koňa začne teraz prehľadávať kvôli tebe net?