Kde by ste išli, keď by ste chceli mať oddych od všetkého?

martin8891
15. okt 2024

Ahojte, kam by ste sli keby ste si potrebovali oddychnut od vsetkeho a vsetkych, proste aspon na tyzden si dat pauzu, zabudnut na vsetky problemy, krivdy... Zacina byt toho vela asi potrebujem pauzu 🙂 nieco realne najlepsie kam sa da ist autom kludne aj zahranicie, kde bude mat clovek svoj klud a kazdy den moze ist niekam na turu alebo neake nove miesta spoznavat. Tento rok je pre mna strasne tazky a niekedy mam pocit ze uz to nedavamm, dakujem za rozumne rady

really8
15. okt 2024

@martin8891 zajednala by som si nejaky glamping. Pozri napr stranku slowhop.com

adik64
15. okt 2024

Ja by som išla na wellness, alebo niekam do kúpeľov, napr. Piešťany 🙂

anos18
15. okt 2024

@martin8891 mne by stačil pobyt v Dudinciach, je tam kľud, pokoj, príroda. Mne sa tam veľmi páči

petronelag
15. okt 2024

@anos18 Aj mne sa v Dudinciach páčilo, je tam kľud.

tundra
15. okt 2024

@martin8891 pozri Montafon,trochu dalej,ale na reset super
https://www.montafon.at/de Ak prachy nehraju rolu,napr.Švajciarsko Braunwald,turisticke stredisko, bez aut.
https://braunwald.ch/de/
Z mensich, este Elm.
V tych väcsich, je stale kopec ludi,ale hory pohladia dusu a naleju energiu.Dcera je prave v Davose.
https://www.davos.ch/informieren/news-aktuelles...

laurita285
15. okt 2024

tutovka! santiago de compostela

tululu
15. okt 2024

Obycajna chata. Napr. na Domasi. Boli sme cez vikend, je tam pokoj.

ariannazara
15. okt 2024

Ja? Chatka na zelenej lagúne na Domaši bože taky pokoj 😍

ibrunova
15. okt 2024

Zakopane. Hotel s welnessom, aj túry

petronelag
15. okt 2024

@petronelag Len ja som tam bola v júli, tak tam bolo trochu chladnejšie ako u nás, čo bolo dobre, teraz v jeseň neviem, či tam nie je tak pošmúrne.

guiseppinka
15. okt 2024

Ja by som sla polsko😍 ale ani tak nejde o to kam, ako o to, s kym... aj pri problemoch

kris_tin257
15. okt 2024

Ja idem na pár dní do Londýna pred vianocami, tam budem mať myseľ úplne inak zamestnanú 😊 na wellnesse ležím a aj tak mi myšlienky blúdia pri povinnostiach tak koniec koncov si tak neviem oddýchnuť aspoň nie psychicky

madeincssr
15. okt 2024

@martin8891 no problem je u nas nastupujuca jesen, zima, depresivne dazdive dni. Preto mozno nejaky relax kupelny ci wellness pobyt na peknom pokojnejsom mieste, kde sa da aj niekam prejst. Kupele Bojnice? Neviem ci ponukaju aj nejake relax pobyty pre zdravych samoplatcov. Malebne miesta su aj na Morave - Lednice/Valtice, nejaky relax hotel s wellness Roznov pod Radhostem... Popozeraj inspiraciu aj na zlavovych portaloch.

3princezne
15. okt 2024

Neverim, ze existuje take miesto, moje problemy ziju v mojej hlave, bez tej neviem ist nikam 🙂 ale snivam, ze raz pojdem na put do Compostely 🙂

mila23
15. okt 2024

@martin8891 neviem aky si typ Ty,ale ja by som na welnesse akurat myslela na vsetky tie problemy. keby som si mala vybrat - ja by som si kupila nejaku poznavacku s cestovkou - kludne niekde kde je teplejsie aspon trosku. nemusela by som nic riesit - nech sa stara o vsetko cestovka a tym,ze budete chodit a pozerat - nebudes tolko mysliet na problemy. Mne by to urcite pomohlo...ale netvrdim,ze kazdemu 😉

kikusenka1
15. okt 2024

Každý podla toho co mu vyhovuje. Záleží na tebe co preferujes

tykat
15. okt 2024

@martin8891 nikam, ostala by som doma, vypla wifi, odlozila mobil, a uz len zahrada, prechadzky, knizky. Pre mna najlepsi relax. Ja ked niekam idem tak sa potom este musim tak 2-3 dni zotavit 😅

martin8891
autor
15. okt 2024

@mila23 tak to spravim do tepla niekde.

marcellka32
15. okt 2024

Baby dajte tipy na spoznávacku so sprievodcom v európskych mestách

mleo
15. okt 2024

@martin8891 no predsa do mesta Martin

madielilly
15. okt 2024

@martin8891 pozri zlavomat.My takto s partnerom chodime 2x za rok na predlzeny vikend a este nam to aj zamestnavat preplaca cast nakladov vramci tych poukazov.Chodime takto na vselijaky wellnes.Aj v pivnych kupeloch sme boli.... Ak chces uplne vypnut,tak na zlavomate sa ponukaju tie pobyty "dom na strome"Tam si odstrihnuta komplet od internetu,aj televizie.Len clovek a priroda

petsvk
15. okt 2024

@martin8891 Kde nie je tlf signál , alebo zabudni mobil doma

margotka17
15. okt 2024

@martin8891 Lopušná dolina, Batizovce, Zelená laguna Domaša....

margotka17
15. okt 2024

@3princezne poznám človeka, čo tu púť už absolvoval 2 x. Povedal, že lepší relax ešte nezažil, vykacujes si peši, stretneš kopec zaujímavých ľudí...., možno raz by som išla aj ja.

ema22270
15. okt 2024

Odporucam hotel maximus Brno chcela by som tam niekedy ist vyzera to tam peckovo

peknyvladko
15. okt 2024

@martin8891 ved chod von so psom. Ak si uplny fajnsmeker tak si nevezmi ani mobil.

katka700
15. okt 2024

@martin8891
Zásadná otázka je čo ti pomáha odpútať sa od problémov.
Spoločnosť iných ľudí?
Nové zážitky?
Nové miesta?
Keď máš svoj kľud?
Keď sa o teba starajú?
Meditácia?
Zaujímavá kniha?

Ak stále analyzujes problémy rozmýšľas ako by sa dalo vyriešiť to či tamto tak ani mesiac na najúžasnejšom mieste na zemi nepomôže.

really8
15. okt 2024

@ema22270 odporucas hotel v ktorom si nikdy nebola? Aha

ema22270
16. okt 2024

@really8 ano odporucam vsak si ho pozri na nete je to presne na oddych a vyzera to tam PARADNE, je to hotel skor pre dospelych, masaze, pedikura, nadherny wellness

ema22270
16. okt 2024

@really8 ja aom nan dostala odporucanie, a verim ze je tam krasne, urcite tam raz pojdem 🙂