Mame dovolenku od 20.12 do 29.12 a rozmýšľam, že by sme Vianoce strávili inak a niekam šli. Mame deti 7r a 12r. Asi najskôr autom, keďže lacné letenky nehrozia. Nejake tipy kam? Ďakujem
a chces hotel ? lebo vela hotelov je prave v tom termine zatvorenych a veru lacne to nebude
@mamina7070 skôr asi apartmán
Nie Slovensko, ešte som zabudla dodať
My sme minuly rok boli takto na chate na SK s manzelovou rodinou a co ti poviem...ja som si to teda moc neuzila. Vsetko sme si trepali na tu chatu, nikde nic nebolo otvorene, ziadne restauracie a okrem prechadzok sme vlastne nikde poriadne ani neboli...Pre mna nie je "dovolenka", ak musim so sebou trepat jedlo a este aj tam varit a chystat. Uz by som do toho nesla, to uz radsej ostanem v klude doma vo vlastnom prostredi a usetrim kopu penazi, no a na dovolenku pojdem v inom obdobi.
Rakuske Alpy, Dolomity, alebo potom mesta uz je na vasom vybere. Madarsko blizko termalov... zalezi co chcete ten cas robit.
@oceanahory to nemusi byt dovokenka, len budu v ten cas na inom mieste.
Ked idem na chatu do Tatier alebo na dom do Chorvastska je to len presun na ine miesto a varim a aj povysavam ked treba.
isla by som do thermslnych kupelov do madsrska alebo do rakuskych alp ak lyzujete
@natalka13 Tak pokial ma autorka zaujem o zmenu prostredia a nie o dovolenku, tak je vlastne uplne jedno, kde si vyberie apartam, ci chatu, nech si vyberie nejaku peknu oblubenu lokalitu a je to vybavene. My preferujeme tiez vzdy v ramci dovoleniek apartmany a chaty, ale nevarim a ani neupratujem, potom to uz pre mna nie je dovolenka...
Poľsko a je uplne jedno kam, neda sa trafiť zle, ci okolie Tatier (Zakopane, Bialka Tatranska), ci skor mesta - Krakow, Varšava, Lodž, Vroclav alebo aj dalej az k Baltu (Gdansk a okolie) - ceny a služby velmi priaznive.....my ale nevieme, co preferujete
Tiež som uvažovala buď nad Poľskom alebo ČR, nelyzujeme, čiže skôr nejaké kúpanie, trhy, túra, niečo zaujímavé pre deti primerane veku.
Tak skús pozrieť Poľské aqaparky, tam je to úžasné a stojí to omnoho menej ako na Slovensku.
@oceanahory ja cestujem kazdy mesiac, popravde ani nechcem tolko minat na restiky ze denne ranajky obed vecera. To by som musela obmedzit cesty na polovicu. A 4ty den uz mam restik plne zuby, dobre mi padne studena vecera na terase.
Tackove rezortove restauracie su moja smrt.
@natalka13 Jasne, ved kazdy podla svojich preferencii a moznosti. My cestujeme tak raz za 2-3 mesiace, ranajky samozrejme riesime vo vlastnej rezii, ale obed a veceru v restauraciach, pre mna je gastronomia jedna z naj veci, kvoli ktorym rada cestujem a ja asi dobrych restauracii nikdy nebudem mat plne zuby 🫣😁.
No priprav sa, že aj tu sa riadne tresneš po vrecku. A vyjde ťa to ako pobyt pri mori na týždeň.