Dobrý večer poraďte prosím kam na Silvestra aj s deťmi aby sa zabavili aj deti aj dospelí на jedli a užili si zábavu.
@civilko Teraz je už neskoro zháňať čokoľvek. Všetky dobré pobyty sú už dávno vypredané. Obsadenosť hotelov na Slovensku už niekoľko týždňov pred Vianocami bola viac ako 90%. Zostali už len extrémne drahé, alebo o ničom miesta. Držím palce v hľadaní, ale obávam sa, že zostanete doma.
@mojemenonikto inak to je wwwwaaaw.....pobyty sú fuč a fnukanie nad cenami masla sú na dennom poriadku,nejako to nesedí🤔
Do obývačky a potom na balkón/von s prskavkami. 🥳
@maciatkolulu treba sa pozrieť na to, kto kupuje pobyty a kto fňuká nad maslom. Vždy tu boli ľudia čo mali a čo nemali. Nič wau na tom nie je 🙂
@maciatkolulu Fňukajú tí, čo zostali doma 😂
silvestrovské pobyty sa kupujú x mesiacov dopredu ......
pozrela by som podnik v meste, kde byvate, kde robia zabavu a isla tam..... mozno este budu mat par miest volnych
Ja neviem,fnuka sa hromadne....🙃A teda fnuka sa nad všetkým,nad tým,ako je na sk draho,ale nebude to také zle. Asi. 🤷
@civilko treba odvolávať,my sme mali šťastie raz a v Patrii na Štrbskom bolo voľné. Alebo sa teda uvoľnilo. Ale inak naozaj treba objednávať dopredu.
Ja si myslim ze autorka nehovori o pobytoch, ona chce miesto kde je zabava a pohoda, namestie, zjazdovku, podujatie. Autorka ja ti neporadim my sedime doma s chorou dcerou ale pozri strediska ako donovaly alebo tatry, mne sa idea "pod kopcom na snehu" viac paci ako namestie, je to viac pre deti ze sa vysantia, nie je to taka lacna zabava ako flasa na namesti kde pride hocikto. Uzite si to ak nieco vymyslite 🥂🍀
@civilko Kempinski