Kam idete na dovolenku?

30. jún 2024

Ludia kam idete na dovolenku? Velmi sme chceli ist k moru ale asi nam to tento rok nevyjde. Som z toho dost smutna a syncek tiez. Dajte nejaky tip kde si to dieta naozaj uzije a my si oddychneme. Maly ma 6 rokov.

kulumulu123
30. jún 2024

My sme boli min rok na ciernej hore bolo to mega super akurat je tazke sa tam presuvat bez auta kedze autobusy ci vlaky tam funguju iba vo velmi obmedzenom rezime... More super kilometre pieskovej plaze ale iba pri albanskej hranici v Ulcinj inde su kamienkove, prejrasna priroda, precestovali sme ju viac menej celu krizom krazom deti si to uzili (dcera mala 9r a syn 3.5r)

veronikaszabova
30. jún 2024

Uz sme boli na Rhodose, leto - na Slovensku nejake vikendovky, september - nejaka dovca s maminkou (egypt, turecko,...), babska jazda

pralinka86
30. jún 2024

Aj na SK sa da vela .. zalezi ako si to predstavujete a od ceny samozrejme.. ci chata a najete sa tam alebo v okoli v restikach... Ci len 1 miesto alebo take, ze aj pozrieť v okoli, zoo, hrady, ihriská, ci aj na bicykel, kupanie, ci aj nejaka mala tura, ci skromnejsi hotel/penzion alebo aj nie.. 6r je uz velky partak, da sa vela naplanovat
Liptov, terchova, Bojnice, Tatry, Pieniny, v podatate vsade sa cosi najde

sense
30. jún 2024

My tento rok "Low Cost" Ligurien Taliansko, budeme bicyklovať, dcéra bude mať bazén, chlap more a ja pokoj 😂😂😂. Potom par dni Praha, Par dni Slovensko, par dni opäť Taliansko - Firenze ale to len taky predĺžený víkend a je po prázdninách.
Ono záleží aj Co chcete robiť, ležať pri vode ci niekde aktívne hory alebo pamiatky. A dieťa si užije keď bude mať aktivity co ho bavia

sono2
30. jún 2024

Chorvátsko.

anonymous87
30. jún 2024

Turecko v auguste, za tyzden na SK 4 noci, Zbojska 🙂

cristy
30. jún 2024

Maďarsko, Bükfürdő

gab1sol
30. jún 2024

Aký je dôvod, že sa nedostanete k moru? Lebo od toho sa asi budú odvíjať aj ďalšie rady. Napr. ak financie, zbytočne ti tu budeme radiť hotely v Tatrách, ak sú cenovo na rovnakej úrovni ako dovolenka pri mori.

diewcatqoo
30. jún 2024

Tento rok nikde, ocakavame potomka kazdym dnom, takze budeme v lete doma. Starsie dieta je s tym pohode, ze tento rok ziadne more. Samo povedalo, ze nechce ist k moru, lebo je tam velmi teplo. Planujeme len mensie vylety po okoli, asi ziadne prespavacky vzhladom na novorodenca.

siska53
30. jún 2024

Nikde... Nevychadza nam to. Len dcera do tabora na tyzden a jeden denny z prace.

autor
30. jún 2024

@gab1sol Pokazilo sa nam auto. Chceli sme ist do Talianska a kedze sme zobrali aj uver tak nechceme brat peniaze z uspor na auto ani pozicku na auto. Ja sa letecky bojim ist bohuzial. Rozpocet budeme mat tak 3000-3500€ na dovolenku

autor
30. jún 2024

Chceli by sme urcite ist k vode niekam + nejaky oddych k tomu a aj turistika.

januska12323
30. jún 2024

Pokiaľ viem tak do talianska aj chorvátska sa dá ísť busom aj vlakom keď ide o dopravu, a suma je tiež v pohode na dovolenku. Tak ide už len o to či si to viete zorganizovať sami.

marca12
30. jún 2024

Vesmir ti dal prilezitost letiet lietadlom. Na margo toho pokazeneho auta. Mame totoznu situaciu. Auto v nie dobrej kondicii. Vzdy sme chodili autom,bojim sa lietat. A kedze doma nechcem byt,premozem sa a ideme letecky. Aj sa tesim a lutujem,ze som skor nezacala chodit letecky. Mohli sme toho viacej vidiet a zazit.

ivana11155
30. jún 2024

Ten budget co mate je skoda minut na dovolenku na Slovensku. Ja som sa tu na MK docitala ze je dobre vlakove spojenie Vieden-Taliansko, aj cenovo ok. Ale nepozeraka som. A porozmyslaj nad leteckou dovcou...

maca1984
30. jún 2024

Boli sme v Egypte prelom máj-jún, a pôjdeme ešte. Pre nás je pomer cena-kvalita, nie dlhý let, zaručene pekné počasie, krásne more, výhodná.
Rozpočet máte fajn, teda ak je to pre 3 ľudí, určite niečo nájdete aj pri mori.
A tej leteckej dopravy by som sa naozaj nebála. Mám toho nalietaného habadej, netvrdím že lietanie milujem, ale mám to oveľa radšej ako xy hodín autom do Chorvátska.

luccija
30. jún 2024

Požičala by som si auto z požičovne, keď chcete ísť k moru, lebo rozpočet nie je tak nizky.Ak nechcete ísť nutne k moru, tak podľa toho čo vás baví hrady, salase, turistika, voda?Ja mám rada Liptov...a ako sa budete premiestňovať na SK?

tiezjedna
30. jún 2024

a nechcete si požičať karavan a vyraziť trebars na trip SK/CZ? Alebo pokojne tým karavanom aj do CRO alebo IT, campy sú napríklad v CRO krásne

adeladulova
30. jún 2024

My sme boli na dovolenke karavanom a mali sme taky trip, cez Slovinsko do chortvatska. V Slovinsku je nadherne, pri jazere Bled sme boli v kempe, mali sme so sebou bicykle, sú tam krásne cyklotrasy, pozreli sme dolinu Vintgar pri vodopade Šum a Postojnu jaskyňu, najvacsiu v Európe. To všetko za 4 dní aj s cestou s 4,5r synom, a rozhodne by sme tam mali čo robiť celý týždeň, je tam všetko také krásne a čisté a ceny sú úplne rovnaké ako u nás.
Odtiaľ bolo k moru už len 4hod cesty, tak len kvôli tomu sme sa rozhodli zájsť nižšie na juh

mimirka32
30. jún 2024

Rozpocet pre troch mate pekny. Nemozes sa prekonat a lietiet? Letenky nie su drahe a destinacie pri mori su do dvoch hodin. Skoda tolko penazi minut na dovolenku na Slovensku, ked mozete ist k moru. To uz chodte radsej vlakom do Chorvatska

sorciera24
30. jún 2024

za 3000E možes mať dovolenky 2, alebo jednu dlhsiu aj 2 tyzdne....my roky chodime do Talianska (do 700E apartman+250 cesta) + co prejete....na tyzden pohoda....
tento rok ideme do Grecka (na vlastnu past) - 13 noci+letenky+tranfer - aparthotel s ranajkami pre 4och...2000EUR (to co prejeme, sa zmestime do tvojho rozpoctu a sme tam 2 tyzdne)....+ v auguste ideme este na tyzden do Polska k Baltu (tam su tiez priaznive ceny...), mne sa z tyhc slov. cien pretacaju oči......ak blizko, to už ideme radsej za hranice (PL, CR,...)

petamich
30. jún 2024

ak nemate auto a nechcete letiet, tak by som sla po nejakych pre deti vhodnych rezortoch, kde si to uziju napr. Sitno, Lesana, Partizan, Aquaworld Budapest, Aquapark v Prahe alebo teda ako tu uz zaznelo, pripadne vlakom do Chorvatska a Talianska

drahomirrra
30. jún 2024

Boli sme v marci v Dubai, teraz ideme na tyzden do Tatier a v sept Turecko.
S takym budgetom chodte urcite letecky do zahranicia, budete mat krasne zazitky 🙂

sasa1310
30. jún 2024

úver ste načo brali? Snáď nie na dovolenku niekde autom

gemerka17
30. jún 2024

Vyzerá ze asi sem ideš len provokovať autorka. Čudná diskusia, alebo si nikde ešte nikdy nebola. Rozpočet je veľmi pekný aj na leteckú dovolenku s all inclusovom alebo hocikde autom/autobusom do bližších krajín.
Odporúčam ísť letecky, bojíš sa preto lebo to nepoznas (tento strach ma kopec ludi, co nikde neleteli a nemajú na to peniaze).

tiezjedna
30. jún 2024

@drahomirrra píše, že sa letecky bojí...

tiezjedna
30. jún 2024

@gemerka17 nemusí to tak byť. Moja švagrina nalietala dosť a vždy si musí švihnúť lexaurín, pretože to absolútne nedáva. Niekto tento strach neprekoná. Len ho proste práškami utlmí, pretože chce vidieť svet

anonymous87
30. jún 2024

@tiezjedna ja som na tom rovnako. Len pouzivam neurol 🤣

gemerka17
30. jún 2024

@tiezjedna boji sa ale ide. Túto autorka to chce úplne zavrhnut, pretože s tým nemá skúsenost. Nepoznám nikoho, kto by na cestovanie mal peniaze a chodí autom lebo sa bojí letecky. Zato poznám dosť ľudí, čo tvrdí, že nejde letecky lebo sa bojí (nikdy neleteli) ale ani nemajú dostatok financií, aby tu dovolenku ci výlet zaplatili.

tiezjedna
30. jún 2024

@anonymous87 ja si pred každým štartom dávam dve ballantinky😂 je to taký môj rituál, ktorý mám roky rokúce🙂 Teda samozrejme s výnimkou krátkych letov, kedy som hneď po pristání musela brať auto a šoférovať🙂)