Jeseň vo Vysokých Tatrách

1. sep 2024

Rozmyslame nad predlzenym vikendom v oktobri niekde bud Tatranska Lomnica alebo Strbske Pleso. Prosim Vas,ake byva pocasie v oktobri v Tatrach? Byva uz dazdivo? Chceme chodit na lahsiu turistiku.

pribinak
1. sep 2024

No áno už býva daždivo. Ale môžeš mat šťastie ba krásnu slnečnú jeseň

autor
1. sep 2024

@pribinak Kedy je dobry cas ist? Radsej teraz v septembri?

viestta
1. sep 2024

Najistejsie pocasie byva v Tatrach v septembri, v oktobri som zazila jeden den snezenie a do konca tyzdna bolo nadherne babie leto. Aj cely tyzden dazd. To uz je taka loteria

pribinak
1. sep 2024

Na horách je pocasie vždy o šťastí. Nikto ti nedá záruku

Minuloročná lyžovačka v roláku. Predminulorocna? Fujavica metelica

letfenixa
1. sep 2024

Na jeseň je v Tatrách najstabilnejsie počasie. Raz v auguste mi z 3 týždňov 2 lialo, ale príšerne. Na jeseň sa často dá ešte v tričku a kratasoch.

autor
1. sep 2024

@letfenixa No len pozeram statistiky z minulych rokov a oktober je dost dazdivy.

letfenixa
1. sep 2024

@autorka vlani cez jesenné prázdniny bolo krásne.

elenajezova
1. sep 2024

My sme boli minulý rok na konci októbra na jesenné Tatry a bolo nádherne. Bi sme aj na Sedle pod Ostrvou a bol to super zážitok.

thirstymonk
1. sep 2024

V oktobri na štrbskom plese už uplne v pohode môže byť sneh. V tatrach je to nevyspytateľne, chviľku maš slniečko a o pol hodiny po teba musi prisť vrtulnik, bo je taka kalamita.
Z plesa maš vodopad skok, solisko, z lomnice zas maš lanovku na lomnicky štit a keď budeš mať šťastie, ževraj sa dá dovidieť až do maďarska zo štítu. Ja som šťastie nemal, nedovidel som nič, bolo zamračené.

autor
29. sep 2024

Tohtorocna jesen teda dovolenke v horach nepraje

lossless
29. sep 2024

My sme boli 3 posledne oktobre a stale krasne slnecno, no naozaj to nie je pravidlo na kazdy vikend