Jedna noc v Tatralandii

nyky23
9. dec 2024

Bol niekto prosím len na jednu noc v Tatralandii .. vstup je do Tatralandie na oba dni a na lanovku len deň odchodu ? Myslím v tych ich chatkach. Dá sa ísť kúpat napr hneď ráno aj keď nie ste ešte ubytovaný ? Ako je to s lístkami na lanovku ? Čo som čítala tak som pochopila ,že to je len spiatočný ? Alebo je to myslené obojsmerný ? Chceli by sme tento týždne niekam vybehnúť a zvažujem či by sa to tu oplatilo alebo niekde mimo radšej

baluinka
9. dec 2024

@nyky23 spiatočný lístok = obojsmerný lístok 🙂
a tu je podla mna celkom prehladne napisane,ze vstup do aquaparku mas len jeden, ak pojdes na 1 noc

nyky23
autor
9. dec 2024

@baluinka ďakujem. To som samozrejme pochopila .. len tá lanovka nie je v deň príchodu ale kúpať sa dá od rána ak sa ubytujes napríklad poobede až ? Chápem že kúpať sa dá len jeden deň .. buď deň príchodu alebo odchodu. Len by sme sa chceli kúpať ..vecer ísť na tú ich chatku a na druhý deň na lanovku a ubytovať sa ešte na jednu noc v Strbe .. tak či to dobre chápem .. lebo finančne sa to viac oplatí ako platiť ubytko mimo platiť Tatralandiu plus lanovku

nyky23
autor
9. dec 2024

Tak sa mi to zdá až moc výhodné:D tak či niekto bol takto

baluinka
9. dec 2024

@nyky23 podla mna ani kupat sa neda od rana 🙂 tam na konci tou kurzivou je pisane ze ponuka neplati v prichodovy den. ja by som tam kazdopadne na tvojom mieste zavolala a normalne sa spytala 😀 alebo nech ti pani na recepcii povie cenocu ponuku a podmienky

nyky23
autor
9. dec 2024

@baluinka no tu je toto napísané .. jasne keď sa nikto nenájde zavolam ..len mi ide o to či sa tu niekto nenájde kto tak bol

baluinka
9. dec 2024

@nyky23 aha, tak to je zas nieco uplne ine :D zaujimave.. tak potom nerozumiem, ako to maju..

annm81
9. dec 2024

My sme tak boli. Ráno sme nechali batožinu na recepcii, dali nám uteráky a šli sme sa hneď kúpať. Na druhý deň sme odovzdali izbu, nechali veci na recepcii a zasa boli v aquaparku až do večera. Ale bolo to mimo sezóny. Na webe majú nieže nejednoznačné, ale rovno protichodné informácie. Podľa mňa je to spôsobené tým, že teraz v sezóne majú iné podmienky, na web pridali ten červený text, ktorý tam predtým nebol, ale neznemili zvyšok textu.

lotte1
9. dec 2024

Lanovky a welnes je podľa počtu noci, kúpať sa môžeš v deň príchodu aj odchodu. V deň keď odchádzaš sa odubytujes, zaplatíš zálohu a môžeš sa kúpať do večera.

tiezjedna
9. dec 2024

Za každú noc, pre každého ubytovaného. Lanovka dole/hore. A nemusíš byť ani ubytovaná priamo v Tatralandii, ale v ktoromkoľvek hoteli zo siete TMR.