Bol niekto prosím len na jednu noc v Tatralandii .. vstup je do Tatralandie na oba dni a na lanovku len deň odchodu ? Myslím v tych ich chatkach. Dá sa ísť kúpat napr hneď ráno aj keď nie ste ešte ubytovaný ? Ako je to s lístkami na lanovku ? Čo som čítala tak som pochopila ,že to je len spiatočný ? Alebo je to myslené obojsmerný ? Chceli by sme tento týždne niekam vybehnúť a zvažujem či by sa to tu oplatilo alebo niekde mimo radšej
@baluinka ďakujem. To som samozrejme pochopila .. len tá lanovka nie je v deň príchodu ale kúpať sa dá od rána ak sa ubytujes napríklad poobede až ? Chápem že kúpať sa dá len jeden deň .. buď deň príchodu alebo odchodu. Len by sme sa chceli kúpať ..vecer ísť na tú ich chatku a na druhý deň na lanovku a ubytovať sa ešte na jednu noc v Strbe .. tak či to dobre chápem .. lebo finančne sa to viac oplatí ako platiť ubytko mimo platiť Tatralandiu plus lanovku
Tak sa mi to zdá až moc výhodné:D tak či niekto bol takto
My sme tak boli. Ráno sme nechali batožinu na recepcii, dali nám uteráky a šli sme sa hneď kúpať. Na druhý deň sme odovzdali izbu, nechali veci na recepcii a zasa boli v aquaparku až do večera. Ale bolo to mimo sezóny. Na webe majú nieže nejednoznačné, ale rovno protichodné informácie. Podľa mňa je to spôsobené tým, že teraz v sezóne majú iné podmienky, na web pridali ten červený text, ktorý tam predtým nebol, ale neznemili zvyšok textu.
Lanovky a welnes je podľa počtu noci, kúpať sa môžeš v deň príchodu aj odchodu. V deň keď odchádzaš sa odubytujes, zaplatíš zálohu a môžeš sa kúpať do večera.
Za každú noc, pre každého ubytovaného. Lanovka dole/hore. A nemusíš byť ani ubytovaná priamo v Tatralandii, ale v ktoromkoľvek hoteli zo siete TMR.
@nyky23 spiatočný lístok = obojsmerný lístok 🙂
a tu je podla mna celkom prehladne napisane,ze vstup do aquaparku mas len jeden, ak pojdes na 1 noc