Hotel so zjazdovkou pre menšie deti

alex2019
12. dec 2024

Ahojte, vedeli by ste poradit hotel, ktory je hned pri zjazdovke kde by sa mohli deti (6 a 3 roky - lyzovat zatial boli len par krat s instruktorom) ucit lyzovat? Proste aby sme nemuseli niekam ist autom alebo skibusom, lebo realne oni nevydrzia dlhsie ako hodinu a potom je to len zbytocne otrava sa dakam trepat.
Dakujem za tipy.

klip0
12. dec 2024

Donovaly napr. Neviem ale odkiaľ ste

deedol
12. dec 2024

pozrite podbanske

jumama
12. dec 2024

Pozrite si Valciansku dolinu - neviem presne ubytko, ale je tam taky maly kopcek pre deti, aj mierna zjazdovka, ked uz sa trosku naucia. A aj narocnejsie zjazdovky pre dospelakov, ak ste vy lyziari. Maju tam aj instruktorov, ak by ste potrebovali... My sme byvali v Kremnici a chodili tam.

mata1988
12. dec 2024

Hotel impozant

bellaa3007
12. dec 2024

Hotel Salamandra, hned vedla je vlek

luciafilipova
12. dec 2024

@alex2019 ahoj, hotel Družba - ski a wellness residence. Je prakticky na svahu Biela Púť, v stredisku Jasná, Nízke Tatry. Biela Púť je svah dlhý cca 900 m, mierny sklon, učia sa tam lyžovať tie najmenšie deti. Sú tam tiež lyžiarske školy, požičovne lyží - ideálne podmienky. My tento hotel milujeme, priamo z hotelovej lyžiarne zlyžujete k vlekom a potom si už iba vybrať, ktorým smerom začnete. Ako bonus spomeniem 25 m dlhý bazén v hoteli a výbornú kuchyňu. Počas jarných prázdnin sa tomuto stredisku ale vyhýbame, príliš veľa ľudí a dlhé rady na vleky...

madeincssr
12. dec 2024

Ski Makov? Len momentalne su (drviva vacsina stredisk) bez snehu. Treba na webe pozerat "snehove spravy" (napr. holidayinfo) a aj tam sa inspirovat, ake vsakovake lyziarske strediska mame.

alex2019
autor
13. dec 2024

@jumama toto som pozerala a presne aj kremnicu, aj taky pekny byt uz som tama mala najdeny 🙂 a bolo to ok takto dochadzat na lyzovanie? kremnica je vraj pekna, ale este sme tam neboli..

alex2019
autor
13. dec 2024

@luciafilipova minuly tyzden sme boli na chopku, chodime do welness hotel chopok, len teda odtial sa chodi skibusom, co nie je zle ale pacilo by sa mi nieco uplne pri svahu, kludne nejakom malom, lebo deti este nevedia velmi lyzovat. na bielej puti sme vlastne vystupovali a boli sme sa tam bobovat na takom kopceku, len teda prislo mi, ze dost ludi tam bolo... ale dakujem za tip, ten hotel nepoznam, tak pozriem.

alex2019
autor
13. dec 2024

@madeincssr nepoznam, pozriem, dakujem

alex2019
autor
13. dec 2024

@mata1988 pozriem dakujem, ta valcianska dolina mi pride fajnm nie je to ani tak strasne daleko z BA

alex2019
autor
13. dec 2024

@bellaa3007 boli sme tam v lete, aj som zabudla, ze sa tam aj lyzuje, pozriem, dakujem

roxanna
13. dec 2024

Pozri Penzión Gajuz v Oscadnici

jumama
13. dec 2024

@alex2019 Nam sa velmi pacilo, boli sme tak asi aj dva roky. Vzdy sme inde byvali. Cez airbnb. Kremnica je naozaj velmi pekna na prechadzky. Boli sme mozno na 5 dni a 2-3 z toho lyzovacka. Ostatne po meste. Ja nie som lyziar, takze som v pohode dohladovala na dceru, kym sa ucila na malom kopceku a muz sa takou velkou lanovkou par krat vyziezol hore a lyzoval, tam je aj narocna zjazdovka a potom, ked uz to dcere slo, ta sa na tej najkratsej pume spolu lyzovali. Lyze, prilby, to sme tiez tam pozociavali, snad len by som odporucila taku kuklu do prilby mat svoju. Len treba vystihnut aby bol chlad, oni zasnezuju, ale viem, ze jedn rok bolo aj teplo a mali iba jeden kopec zasnezovany. Este sme raz boli aj na Krahule myslim sa to vola lyzovat - am vtedy mali zrovna aj karneval na lyziach 🙂 Tam tiez bol detsky vlek aj. A Kremicania chodia aj na Skalku. Ale tam sme neboli.