Hotel s wellnessom

25. okt 2023

Ahojte. Vie mi niekto poradiť na Slovensku hotel s welnesom kde sú vírivky, bazén a masáže? Nie východ, nemáme auto. Kde sa dá dostať vlakom z trasy Nové Zámky. Ďakujem za inšpiráciu.

kvetinka75
25. okt 2023

Neivem aký bazén potrebujete či plavecký alebo stačí menší a či aj deti beriete alebo iba dospelí, ale ja chodieva do kúpeľov - Brusno. Je tam všetko, vírivka, dobrá strava, masáže. Ale neviem aká je tam dostupnosť ak ideš vlakom. Treba popozerať. Ale mne sa veľmi páči aj vo Veľkom Mederi, myslím, že sa tam dá zabezupečiť aj ubytovanie a tam je toho veľa, len neviem ako masáže - to treba asi dopredu zistiť

melanta
25. okt 2023

Zochova chata, Tri Studničky, Aphrodita, Thermia Palace, Elizabeth v TN, Kaskády, aj spomínané Brusno, tam otvorili teraz nové wellness, služby sú tam skvelé, ale ubytovanie a strava za mňa hrozné. Ale či sa dostanete na spomenuté miesta vlakom netuším. Na väčšinu asi ani nie.

ibrunova
25. okt 2023

Kaskády

kvetinka75
25. okt 2023

@melanta v Brusne sa ti nepáčila strava, či len v tom novo otvorenom? Ja chodievam priamo do kúpe+ov, v tom novo otvorenom wellnese som nebola, ale za mňa strava priamo v kúpeľoch - super. A to ja mám ešte obmedzenia a vedela som si tam vybrať a chuťovo veľmi dobré.

melanta
25. okt 2023

@kvetinka75 v kúpeľoch som bola aj ja, 2 týždne. Ubytovanie je proste nie dobré a strava za mňa zlá, málokedy som si niečo vybrala. Ale kúpeľné služby sú tam naozaj top, z pohľadu kúpeľov sú to podľa mňa najlepšie kúpele na Slovensku. V tom novom wellnesse som nebola, to sa otváralo len tento či minulý mesiac.

kvetinka75
25. okt 2023

@melanta nový wellnes som ani ja nestihla. A tou stravou som fakt prekvapená. Ale možno to záleží aj na tom či si samoplatca alebo ideš cez poisťovňu. My sme mali napr. na obed výber z dosť jedál - ako samoplatcovia. Kúpelní cez poisťovňu si vyberali z ponuky. Tak možno to bolo také obmedzenie. My sme mali na výber aj mäso, viac druhov, zeleninu, ryby. Ale tak ja som bola rada, že pár dní nemusím nič robiť a oddychujem. Jediné, čo mi tam chýbalo, bolo viac druhov ovocia.

zuza265
25. okt 2023

Do Brusna je vyborna vlakova dostupnost - stoja tam aj rychliky a z vlaku je to chvilku peso do kupelov🙂

kvetinka75
25. okt 2023

@zuza265 tak to som ani nevedela, ďakujem za info

zuza265
25. okt 2023

@kvetinka75 robili tam roky moji kamarati, chodievala som tam kedysi casto - avsak len na par hodin bez prespatia. Takze to neviem hodnotit. Ja som to tam mala rada a tiez som zvedava na novu cast🤗

kvetinka75
25. okt 2023

@zuza265 ja tam teraz chodím v lete , už som tam bola 4x, mne sa tam páči, je tam kľud, okolo nič, len lesy, vyhovuje mi aj ubytovanie aj služby, procedúry. Aj výlety do okolia sa dajú robiť.

zuzka102
25. okt 2023

Wellness hotel Patince 👍