Ahojte,toto je otázka na vás všetkých…aky hotel,penzión odporúčate?Ktory ste už navštívili a boli ste s ním nielen vy spokojný ale aj vaše deti??A prečo ste s ním boli spokojný ??Pytam sa na cele Slovensko ..
Ak taký typický rodinný, tak určite hotel Átrium v Novom Smokovci (alebo pod Trinity patrí aj Sitno či na Seneckých jazerách tuším, ale tie vyskúšané nemáme). Celkovo sa mi tam.pacilo, ma izbách čisto, celkom vymakany animačný program pre decka, parkovanie pri hotely, dobrá poloha v Tatrách, aj blízko zastávka TEŽ, vonkajšie ihrisko, fajne vnútorné bazény a majú aj nejaké smykalky, pre dospelých samostatne wellness 18 plus, a veľka herňa, kde sme už 4 ročného mohli nechať pod dohľadom, čo pre nás znamenalo, že sme si mohli pobyt uzit chvíľku aj osamote. V zime sankovacka či lyžovačka vedľa na Jakubkovej lúke. Jedlo tiež fajn, aj malé deti si vyberú. Napriek tomu som osobne viac naklonená dovolenkam s deckami niekde v apartmáne, či chate s vlastným výbehom... Boli sme dva roky po sebe na jednom.private v Novej lesnej (majitelia mali vedľa dom, ale samostatne postaveny apartmánový dom, čiže sme mali aj súkromie), veľká terasa, veľký dvor s altánkom, gril, ihrisko, obrovská terasa s posedením a dychberucim výhľadom, parkovanie v uzavretom dvore, poschodový apartmán s malou hernickou dobre vybavenou hračkami, čistota!, spoločenské hry.. proste ja tie veľké hotely, spoločne jedenia pri švédskych stoloch (kedy mi 4 ročný dá na raňajky akurát tak rožok s maslom 🤦) veľmi nemusím, najmä kým sú deti menšie. Ale rozumiem, že nie každému vyhovuje takýto koncept. Za mňa teda ten Atrium celkom fajn, my sme boli tyzden a každý deň sa dalo čo robiť.
Áno, boli sme aj my v Átrium Nový Smokovec, aj viac krát rôzne v Novej Lesnej a bolo naozaj všade super. A v tej Novej Lesnej sú naozaj dych berúce výhľady na Vysoké Tatry.
Penzion Maria pri LM - baby friendly , velky dvor, bazen, doporučujem zobrať apartman s kuchynkou aj ked tam varia výborne, kutik v reštike
Penzión Marko - Turany je tam krásne deťom sa tam páčilo
@minesasubu boli sme a nepáčilo sa mi ..ľadová voda v bazéne ☹
Villa Betula
Pre deti raj aj vonku aj vo vnutri, o deti postarane, rodicia kavickuju a oddychuju 🙂