Ahojte, kvoli pracovnym povinnostiam planujeme s priatelom cestu na vychod Slovensku a radi by sme stravili vikend (resp jednu noc) v prijemnom hoteli v Tatrach. Odporucania ma potesia. Nemame deti, cize by som sa rada vyhla hotelom typu Permon, bolo by fajn keby bol dostupny bez auta a mal wellness. Cena ~250 eur pre oboch. Ano, viem pouzit vyhladavac ale osobne skusenosti potesia viac.
@janinque zabudla som specifikovat, ze mam zaujem vyslovene o Vysoke Tatry 🙂 Ale dakujem za tip, uz sme parkrat boli a je to naozaj prijemne miesto.
marmont mozno? v tatranskej strbe
Čiže idete vlakom, príp. električkou?
V tejto cenovej relacii sa da jedna noc aj v Grandhoteli Praha v Tatranskej Lomnici
@ibrunova je to nasa preferencia ale mozeme ist aj autom, ak sa najde nejake pekne miesto, ktore nebude jednoducho dostupne spojmi.
Bellevue v Smokovci? Wellness majú pekný, ale strava mňa až tak neočarila.
Bellevue, hned blizko stanice elektricky aj autobusu.
Za mňa grand hotel praha jednoznačne. Myslím,ze teraz majú akciu,že k pobytu máš zadarmo niektoré lanovky.
V Bellevue sme uz boli. Velmi slaba hodnota za tu cenu. Wellness maju prijemny ale zvysok nic moc. Pozriem ten Grand hotel Praha. Aj ten Marmont vyzera fajn. Dakujem za tipy.
Grandhotel Praha určite alebo hotel Lomnica,ale to neviem,či sa zmestite do tej sumy,prípadne aj Grandhotel Starý Smokovec,ale Praha je lepšia 🙂
Tiež sa pripájam ku Grand hotel Praha. Je to úžasný hotel ;)
@lucylaw a vedela by si porovnat wellness v Grand hotel Praha vs. Stary Smokovec? 🙂
Mne sa viac páčil v Prahe,ten ich vonkajší bazén s výhľadom je bezkonkurenčný 🙂
Boli sme aj v grande aj v Prahe. V Prahe majú jednoznačne lepší wellness. A je tam pokoj. Káva alebo drink v lobby bare je balzam na dušu. A určite si priplaťte izbu s výhľadom.
Tri studničky, adult friendly hotel, do cenovej relácie sa zmestíte