Holiday Village Tatralandia

littleblueflower
8. okt 2024

Ahojte ľudkovia, mám malú otázku,

idem po prvý krát s priateľom na výlet do L. Mikuláša a premýšľali sme že pôjdeme do tej Holiday Village keďže to je kvázi v areáli Tatralandie.

Boli ste niekedy v tých chatkách B? Nechceli by sme byť v tých áčkových apartmánoch lebo tam je vraj všetko počuť aj keď myš kýchne :D Ako to hodnotíte? Ja som rozmýšľala buď tú Comfort chatku alebo Chatku B.

Šli by sme tam s tým že si jedlo pôjdeme potom kúpiť do Lidla alebo sa jednoducho najeme tam v reštaurácií. Viem aj to že v cene je vlastne zahrnuté aj celodenné kúpalisko, čo je fajn lebo priateľ miluje vodu.

Za všetky rady budem vďačná <3

alkoholik
9. okt 2024

Boli sme vo vsetkych verziach ubytovania.Je to uuuplne jedno.
Naj vyhoda je ten vstup do tatralandie + mate aj besenovu moznost.

basulaak
9. okt 2024

@littleblueflower my sme boli v chatke comfort minuly rok medzi sviatkami a dodnes na to radi spominame. Mali sme v cene aj skipass vybrali sme sa hore na hrebienok. Tato chatka nam vyhovovala najviac, boli sme tam ubytovani sami, vacsina ludi volila chatky B, cize sme mali sukromie, tichucko. Byvali sme sice najdalej od vstupu do tatralandie ale sadli sme do auta a za par min sme boli na velkom parkovisku.

diefca
9. okt 2024

@littlleblueflower My sme boli v lete v tych najlacnejsich chatkach v radovej “zastavbe”. Nam to stacilo, ale poculi sme santit susedov z vedlajsej chatky, ako keby boli v nasej spalni, az sa nam stena triasla 🙂 ak by sme sli este raz a na viac noci, tak by som brala radsej samostatnu chatku. Inak bolo vsetko fajn, ocenila som ihriska v areali a restauraciu aj s detskymi jedlami.