Prosím niekto niekde do Tatier do jaskyne na hrad opekacka hocičo. Nemám s kým ísť. Strašne mi je smutno mám dovolenku 2 týždne každý je niekde a ja som furt sám. Zaplatím všetko len nemám s kým ísť
na FB je skupina "Nájdi parťáka na akciu, výlet, turistiku", skús
@tobias123321 ved chod sam, kludne sa mozes s niekym zoznamit potom na nejakej chate napriklad, alebo pocas tury (samozrejme sam len oznacenymi chodnikmi)
Chodievala som aj sama do Tatier, na ture som sa k niekomu pripojila a castokrat bolo fajn aj s uplne cudzimi ludmi. Niekedy sme si dohodli spolocnu turu na dalsi den. Vecer som si spravila svoj program, nemusela sm sa nikomu prisposobovat.
Neviem si predstaviť takéto výlety s cudzími ľuďmi to radšej sám ako s niekým čo si nemám čo povedat
ja som teraz v juli sla sama na tyzden do Tatier a bolo to velmi fajn. rozumiem, ak si extrovert, ze toto nie je prr teba, ale ak je tam mozno len stres z cestovania sam a ze.co budes robit, skus aj sam. inak, kopa ludi v Tatrach je samo, barskedy sa aj das s nimi do reci, pokecate
@tobias123321 skús pozrieť tu https://dobrodruh.sk/forum/12817 prípadne dať inzerát
@katju dik už sa mi ozvali tri dievčatá žeby somnou šli
to je tak smutné :( koľko máš rokov?