Grand hotel Kempinski a rekreačný poukaz

13. okt 2024

Ahojte, este nikdy sme nevyuzili rekreacny poukaz a tak som sa prisla poradit (pisala som mail aj hotelu, zatial cakam na odpoved).
Mate niekto skusenost s uplatneni rekreacneho poukazu aj v grand hotel kempinski? Staci na 2 noci? Je prosim wellness v cene ubytovania?
Bude nejaky problem ak by pobyt bol pre 2 ludi (s partnerom, zijeme spolu v najme - obaja sme aj na najomnej zmluve)
Vopred dakujem.

mondolina
13. okt 2024

je úplne jedno kde sa ubytuješ, k uplatneniu rekreačného preukazu potrebuješ faktúru( min. 2 noci áno aj wellnes, výdaje z baru daj do výslednej faktúry).
zaplatenie z účtu toho kto si uplatňuje poukaz.
v prípade, že nie ste manželia, pripojiť čestné prehlásenie, že žijete v spoločnej domácnosti.

laurikagab
13. okt 2024

@mondolina prosim ta, kamoska chce vyuzit rekreacny poukaz, ale ona zije sama a ze by ‘pozvala mna? Moze si napriek tomu uplatnit poukaz ked nezijeme v jednej domacnosti?

eeffka
13. okt 2024

@laurikagab nie na teba, pomernu cast na seba ano

mondolina
13. okt 2024
queen_mary
13. okt 2024

@mondolina to co je za blbost ze nie. Je uplne jedno, kto ide. Dolezite je len meno na fakture.

eeffka
13. okt 2024

@queen_mary vazne? Ja som ta ktora to schvaluje, na fakture mam 2x2lozkova izba a mena rekreujucich sa. Tak bud dostanem cestne prehlasenie ze ta 2osoba je clen domacnosti alebo delim 2. Ci je pravda v tom cestnom vyhlaseni nie je moj problem, ja som kryta.

mondolina
13. okt 2024

@queen_mary
keď sa dohodne s hotelom, že bude na faktúre ubytovanie jednej osoby tak nie je problém.
ale ide o podvod

lynda888
13. okt 2024

@laurikagab keď nebude napísané na faktúre jej meno, tak jasne, ze si to môžem uplatniť.

My sme takto boli s kamoškou na poukaz viackrát.
Neviem kto by v práci zisťoval, s kým som tam bola a ci s tým človekom žijem.

dagas
13. okt 2024

@eeffka tak asi záleží od ubytovania lebo u nás je na faktúre napísané napr. Dvojlôžková izba štandard a cena ale nieje písané koľko osôb .

eeffka
13. okt 2024

@dagas a rekreacny poplatok mas ako nauctovany?

dagas
13. okt 2024

@eeffka normalne je na FA dvojlôžková izba počet nocí a cena . Potom daň..Takžee keby aj idú dvaja a daň si zaplatí zvlášť a na FA je iba jedno meno tak nemáš ako zistiť že boli dvaja..koľko krát keď už nieje voľná jednolôžková tak ide aj sám človek do dvojlôžkovej ale počet ľudí nieje nikde ..

tramtada31
13. okt 2024

Pred rokmi som si uplatnila rekreačný poukaz, faktura bola na moje meno. Nikto neriesil, ze som bola vtedy s priateľom a žiadne cestne prehlásenie som nedokladovala a vtedy môj zamestnavatel mal 1300 zamestnancov, čiže sa jednalo o veľkého zamestnávateľa.

knieza_pribina
13. okt 2024

My sme takto boli s kamarátmi na chate na Liptove. Faktúra bola vystavená na moje meno, bol tam prenájom objektu a koľko noci a v pohode mi to takto preplatili. Na chate sme boli šiesti, nikto to neriešil, ani to na tej faktúre nebolo uvedené.

fido69
13. okt 2024

Toto je fakt zvláštna doba. Dvaja ľudia žijú v prenájme, ale rekreačný poukaz si idú uplatniť do Grand Hotela Kempinski... Tomu poviem užívačky a sociálny nezmysel rekreačných poukazov. 😳

eeffka
13. okt 2024

@dagas co nevidim do toho sa nestaram, co vidim to mam v naplni prace preverit a zdokladovat.

dagas
13. okt 2024

@eeffka samozrejme. Ja len vravím že u nás sa nepíše počet osôb na izbe . A Naozaj veľa krát sa stane že ide jedna osoba na dvojlôžkovú.

autor
13. okt 2024

@fido69 co je na tom zaujimave ? Tusite vobec v akom meste, odkial sme a preco sme v prenajme ? Asi tazko z tohto jedneho prispevku. Takze zaujimave je len to, ze to riesi niekto cudzi na internete 🙂 nevidim co je zle minut peniaze z rekreacneho poukazu na dobry hotel, ked sme na nieco zo zahranicia zvyknuti. Ak viete kolko je vyska rekreacneho poukazu a cena v tomto hoteli tak si asi vieze preratat, ze podstatna cast pojde z nasich penazi. V najme nie sme preto, ze zijeme v biede :D

marca12
13. okt 2024

@fido69 a??? Kde je problém. Preco by si clovek nemohol dopriat aspon lepsiu dovolenku vdaka poukazu? Vela ludi sa dostalo na dovolenku prave vdaka poukazu,inak by nikam nemohli ist.

patrikx555
14. okt 2024

@fido69 závidíš čo? 😂😂 Ty si sa nedostal/a von ani zo záhrady srdenko? 😢 Pukne mi srdiečko, že si nikde nebol/a. Jooj nedám to.

zuzanka.zuzu
14. okt 2024

@patrikx555 ty si tu nová? pýtam sa kvôli tomu infantilnému prejavu a že práve tieto otázky adresuješ zrovna fidovi 😂 hej, to si si správneho vybrala 😂🤭

fido69
14. okt 2024

@zuzanka.zuzu Hlavne pokojne. Nejaký infantilný chudák čo si tu rieši svoje komplexy menejcennosti. Ešte aj svoje prispevky si sám lajkuje. 😂

autor
14. okt 2024

A existuje nejaka maximalna suma toho zajazdu na fakture? Alebo to moze stat uplne hocijako a clovek dostane max tych 55% z pomyslenych 500€? Moze to stat aj 1000€ ale dostanem tych 275?

autor
14. okt 2024

@zuzanka.zuzu ja tu teda napriklad chodim len obcas, ak potrebujem s niecom poradit a netusila som, ze niektori ludia tu uz maju vybudovanu povest :D to je asi tym, ze podobne ako v tomto pripade, komentuje vsetky prispevky zaradom bez ohladu na to, ci ma nieco zmyslupne povedat k danej otazke :D wau, mat reputaciu na modrom koniku je uspech, to musi mat clovek vazny nudny zivot.

slavkicek
14. okt 2024

Presne tak, horná hranica nie je

zuzanka.zuzu
14. okt 2024

@fido69 fido akú máš reputáciu? toť čo urobila jedna moja poznámka 😂 autorka aj zabudla čo tu rieši a venovala ti ďalší príspevok 😜 to bude asi tým že závidíš 🤷🤭

fido69
14. okt 2024

@zuzanka.zuzu Práve dnes mi je venovaná neuveriteľná pozornosť zo strany anonymných autoriek a MK. Normálne sa cítim výnimočný... 😂

fido69
14. okt 2024

@anonymná_autorka Ja nepotrebujem poradiť, pretože odpoveď poznám. To ty prešlapuješ na mieste a hľadáš odpoveď.
Takže teraz normálne uvažujem či si hlúpa, keď sa nevieš na rekreačný poukaz opýtať v práci alebo celý tvoj príspevok je len na rozdúchavanie vášni ako niektoré "šikovné" ženy dokážu využiť sociálny výdobytok SNS - rekreačný poukaz v jednom z najdrahších hotelov na Slovensku. 🤔

autor
14. okt 2024

@zuzanka.zuzu ja som nenapisala prispevok, ze mu zavidim :D @fido69 a ja zas rozmyslam, ako velmi hlupy musis byt ty, ked vypisujes taketo veci cudzim ludom na internete 🙂 predstav si, ze som to riesila cez vikend, kedy nepracujem. A do prispevku som napisala, ze hotel som uz kontaktovala, ale pytala som sa na realnu skusenost 🙂 tu nemas, takze evidentne mas potrebu len z nudy komentovat prispevky na modrom koniku a nadavat ludom 🙂 myslim, ze toto svedci len o tvojej inteligencii. Zatial je za ucelom pytania sa a odpovedania diskusny prispevok na modrom koniku zrealizovany. Neviem kto tu preslapeju na (nespravom :D) mieste. Ale ked si vylozim nohy vo wellnesse, ako si poznamenal - v jednom z najrahsich hotelov na Slovensku - ty mozes zatial pokracovat v urazani a komentovani na modrom koniku :D teraz normalne uvazujem, ci si tak hlupy

fido69
14. okt 2024

@anonymná_autorka Máš pravdu, že reálnu skusenosť nemám. Teda s tým rekreačným poukazom. Pretože si peniaze viem zarobiť a nie som odkázaný na túto sociálnu almužnu. Pozdravuj na Štrbskom Plese a uži si wellnes. Na rozume ti to síce nepridá, ale možno o dvoch sledovateľov niekde na FB, IG alebo TikToku bude viac, ak sa pochváliš a správne našpulíš pery. 😉

autor
14. okt 2024

@fido69 jasne :D ja nie som na socialnych sietach taka popularna asi ako ty na modrom konikovi :D veru nie som ani z ery tiktoku, ale to opat len strielas do tmy, kedze nie len ze o mne nic netusis, ale ani nic v tomto prispevku ani nenaznacovalo, ze nieco z tohto robim 🙂 takze tieto prazdne recicky si mozes skusat kolko chces, takto mas vo zvyku asi urazat ludi a mudrovat, co uz, tiez to na rozume cas straveny na modrom koniku nic nepridal a neprida, asi vravis z vlastnej skusenosti