Family friendly, energy saving, low cost plán na víkend

tanickalc
2. feb 2024

Ahojte baby, ako si zvyknete spríjemniť rodinný víkend? Deti majú 1 a 4 roky, takže hľadám nejaký family friendly plán. Cez týždeň som bola s malým na 2 vyšetreniach, posledné 2 noci mal teplotu, takže by to malo byť niečo energy saving aby sme si aj my s mužom oddýchli a staviame dom, takže aj low cost podmienku si dávame. 😆
Nehľadám víkendový pobyt, skôr tip na aktivitu ako napr. soľná jaskyňa a pod.
Ďakujem 😊

babulkomale
2. feb 2024

@tanickalc šibe vám už s tými anglickými výrazmi?
Áno, rozumiem po anglicky čo si napísala, ale je to nenormálne takto písať a kombinovať text 🤦
Po slovensky to nevieš vyjadriť?

majlo1234
2. feb 2024

Zalezi, odkial ste. Ale ked si chcete oddychnut, tak ostan doma😂 a predtriedaj sa s muzom, rano nech vezme decka na ihrisko na hodku dve, poobede ty a medzitym si sadni na gauc a vyloz nohy.
Pripadne u nas su rozne farmy, niektore su uplne zadarmo(biofarma stupava), velky areal, zvieratka, viete sa tam najest, dobru kavu si dat

mimi3008
2. feb 2024

@babulkomale Tyzden dozadu sme boli na veceru u manzelovho kolegu a to bolo same "sejvnut many", platit "fíčka", "rejznut" cenu, ist do "ofisu"...jasne, ze som rozumela, ale pripadalo mi to smiesne az trapne

babulkomale
2. feb 2024

@mimi3008 mne je trápne aj za tých ľudí, hlavne keď majú pracovné "kóly" 🤦
Najsmiešnejšie to je ľuďom, čo žili desiatky rokov v zahraničí a vrátili sa alebo sem chodia k rodine. Tí sú z toho úplne hotoví.
Máme nádherný bohatý jazyk, škoda že sme sa tak obmedzili v slovnej zásobe.

alex49
2. feb 2024

Chápem, že veľa výrazov je zdomacnenych, ale prečo nemôžeš napísať rodinny výlet, nenáročný, z malým rozpočtom?