Dovolenka v Tatrách

25. júl 2024

Ahojte. Idem si pre radu chceme ísť s priateľom na dovolenku v auguste približne na 5 noci. Jedna sa o 2 dospelé osoby + malá rasa psa. Nevieme sa rozhodnúť či si vybrať Nízke Tatry alebo Vysoké Tatry. Nie sme turisti takže Keď pôjdeme na túru tak iba Štrbské pleso prípadne Popradské pleso a také ľahšie prechádzky . Len sa nevieme rozhodnúť či si vybrať Nízke Tatry alebo Vysoké Tatry pretože toho ubytovania už až tak veľa nie je a zbytočne budeme platiť 1200 € za luxusný hotel, pozeráme tak najviac 800 € s raňajkami a večerami. No a moja otázka znie či je lepšie ísť do Nízkych alebo do Vysokých Tatier vzhľadom na okolité destinácie a ak by ste mi mohli poradiť hneď aj čo navštíviť. Chceme ísť na aute takže pohybovať sa máme ako, nemusíme mať zase nejaký hotel v centre daného miesta. Ďakujem

la_dolce_vita
25. júl 2024

Tazko radit, pretoze vsade si clovek pride na svoje vratane light turistiky. A vsade je pekne.. cize pozerala by som, co za svoje peniaze dostanem v ramci ubytovania. Ine by bolo rozhodovanie s ohladom na turistiku, to ja riesim tak, ze kde som este nebola, tam hladam ubytko.

lienoccka85
25. júl 2024

mne sa napriklad pacia viacej nizke tatry, pretoze nie su take skalnate, je tam viacej stromov, lesa, prirody. v kazdej lokalite najdes aj lahsie aj narocnejsie tury. skuste si pozriet, ze kde sa co da navstivit, kam by ste vedeli ist na vylet a podla toho si vybrat.

zorkahorka
25. júl 2024

Ak idete len na prechádzky, nasla by som ubytko mimo tatier a obehala okolie. Napriklad Kežmarok, Levoča, mikulas...

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubla97
27. júl 2024

Pozri si ubytko cez Myaplend, zaregistruj sa a máš oveľa lepšie ceny ako napr cez booking. My sme práve v tatrách a zabudla som, že som registrovaná 🤦 takže cez booking nás to stalo cez 500e s raňajkami, pričom cez nich priamo by nás to vyšlo 400, na iných miestach aj menej... Maju prevažne ubytko vo Vysokých Tatrách, či už Štrbské, Lomnica, Smokovec.... Určite si vyberiete. Ja by som odporúčala Vysoké Tatry, mame to dosť prechodene a radi sa aj tak vraciame... Hrebienok, Štrbské, popradské, chata pri zelenom plese, vodopády studeného potoka.... Proste veľa pekných nenáročných trás...

monulik52
1. aug 2024

Neviem sice ake preferujete ubytko ale pozrite si hrabovo fatrapark je to ubytovanie v apartmanoch nie je to predrazene ubytuju aj so psikom malym aj vacsim za 22e sa da priplatit polpenzia. V okoli velke mnozstvo tur lahsich aj narocnejsich aj ako prechadzky. Velmi pekne prostredie. Je tam jazero, potocik, kusok do mesta tesco, pri ubytovanie lanovka. Od ubytovania kusok lesna cesticka do cutkovskej doliny tam viete prejst az k vodopadu. Popripadne ist peso na malino brdo.alebo sa vyviest lanovkou odtial ist peso napr.sidorovo mini zoo alebo do vlkolinca velmi vela tras a okolie nadherne. My to tam milujeme.

autor
2. aug 2024

@monulik52 ďakujeme za rady