Mamky ktoré chodíte s babatkami na dovolenky. Ak idete do hotela niekde na Slovensku beriete aj vanicku na kúpanie? Moje dvojičky sa kúpu každý večer a v danom hoteli mame sprchovy kút. Premyslam či vziať alebo osprchujem narýchlo. Majú 6 mesiacov Vdaka🙂
My sme brali na dovolenku taky maly nafukovaci bazenik a v tom sme kupali.
Neberem nic, osprchujeme sa spolu :D
Tiež sme pred rokom nebrali nič. Tých párkrát sa osprchovala spolu so mnou.
Malý nafukovaci bazénik. Ja si neviem predstaviť sprchovat sa spolu s dieťaťom, to na rukách ho budem držať ci ako? A ako budem regulovať vodu, brat šampón ci sprchovací gél? A umývať sa potom?
Ci položím ho na zem a tak?
Neviem,mne by to prislo až nebezpečné.
Ok, staršie dieťa, co už postoji, alebo si sadne stabilne, ale 6 mesačne?
Umývadlo. 🤔
Bud s tebou v sprche alebo v umyvadle. Par dni dieta prezije bez klasickeho umyvania.
My sme aj tak robili, ze som maleho polozila zadockom na spodok sprchoveho kuta, ramena a hlavu som podopierala jednou rukou a druhou som ho osprchovala.
Vanicku som urcite nebrala, mala som plne auto inych veci. Asi by sa na mna pozerali cudne, keby som sa cez hotel promenadovala s vanickou. Bud sprcha za asistencie manzela alebo sme umyli v umyvadle.
Dakujem 🤗🤗🤗
Kludne v umyvadle. Pre vacsie, uz sediace, som bravala maly bazenik, nie vylozene na kupanie, ale vyuzili sme aj na plazi, aj cez obed na balkone
Kamoška mala pred rokom na dovolenke polročné dieťa, sprchovali sa spolu, keď umyla dieťa, podala ho partnerovi alebo mne a ona pokračovala so sebou 🙂 bolo to uplne ok
Také drobatko v umyvadle 😊
Sprchovali sme.
My sme prvykrat boli so stvormesacnou a ako ti pisu, buď v umývadle alebo sprcha, nastavis si vodu, vezmeš dieťa, oplachnes a odovzdas muzovi 🙂
Možno majú detskú vaničku a pozicanie